![]() |
Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)
:D ..nah,sa dau retete,nu m-am gindit nici io!dar nu cred k ar fi vreo problema,daca mai povestim p-aici,ptr amuzament ;) ...eu mai degraba asa pricep treaba ...k "patanii" eu am din belsug,si nici aia nu ma deranjeaza daca se distreaza lumea...:D
|
Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)
Hehehe....
In curand pe topicurile de genul asta vor ramane doar exceptiile |
nah...cineva tre sa reziste!!!:D
|
sa ma prezint: sunt, eu exceptia :D
he he hee... glumeam, da' pe mine ma tot roade curiozitatea: cum agatati voi baietii, atunci cand va propuneti sa faceti asta, pt k p mine nu prea a reusit sa ma agate vreo fata dak mie mi se cam...rupea asa de ea, oricate talente ar prezenta ea. nah, nu ca ar fi fost foarte des, ca deobicei ma rog sa ma las agatat, mai vad cate una pe strada de-mi cad plombele, si-mi caut motive, simplul fapt ca respira e suficent semnal pt mine, deci nu tre' sa faca vreun efort deosebit :D:D:D p.s.: mamaaa, ce incurcat am scris, mare minune dak intelege cineva ce-am vrut sa spun :):) |
se intelege ... se intelege
doar tre` citit si normal si printre randuri ;) |
10x spark
poate ne mai prezinta domnisoarele ceva metode proprii, nu de alta, dar mai suntem si baieti seriosi pe aici, si sa stim cum sa ne ferim in eventualitatea, doamne fereste, a vreunui atac neasteptat din partea frumoaselor atacatoare :p:p:p |
Pai exista doua variante,ori este si el atras de tine si este destul de usor asa,ori nu...si,in cazul asta,speri ca inteligenta ta,capacitatea de a purta o discutie si de a fi haioasa atunci cand trebuie sa echilibreze situatia.... ;) :lol:
|
uneori e de ajuns sa fii tu insutzi, si nu mai ai nik d facut pt ca baietzilor nu le plac fetele prefacute.
|
aici ai nimerit-o. eu as mai adauga si un machiaj mai discret. personal mi se pare mai frumoasa o fata care nu se machiaza decat una care "isi tuneaza fatza".... Nu zic sa nu va machiati da' cateodata cand vad toate culorile posibile pe fatza ma uit in alta parte.
|
gata cu offul!!!:D
eu zic,k intr-un short,dansind p masa,intr-un club cu un fluier in gura,merge destul d bine...cel putin asta mi-a fost impresia sambata noaptea...:D :D :D voi ce ziceti?merge figura? |
depinde de dimensiuni...
tu iti permiti stiu eu. Dar daca te trezesti cu dinozauru pe masa???? |
io nu vazusi nici una p masa...:shock: k doara nu e timpita nici aia sa isi pericliteze viata! ;) p d alta parte ,sunt mese destule, este d unde sa alegi!:D
|
sincer, dak vad langa mine pe masa pe altcineva dansand si daca acel cineva este o ea, situatia devine clar interesanta....
|
Quote:
lol... bad news 4 u... daca fata are acel quelque chose... !! no way sa ii rezisti... ;) totul depinde... fiecare fata e diferita... :D eu una... cand imi pica cu tronc un tip, incerc sa fiu eu... asa cum sunt... nebuna si sarita de pe fix :twisted: , obsedata de masini si gadgeturi... :D daca ma place... :D combinatia perfecta... daca nu... pa si altul cu aceleasi hobby uri... :D |
eh acuma nu cred ca trebuie sa te iei neaparat numai dupa hobbyuri comune ...
ca putetzi sa nu aveti asa multe in comun .. dar totusi sa va intelegeti si sa va mearga bine |
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning