Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Street Virus Team Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/17429-street-virus-team-brasov.html)

~Ada~ 19-01-08 16:00

Re: Street Virus Team Brasov

Nu stiu ce se intampla:shock: Sper ca vremea e de vina:rolleyes2 Sa iasa 'soarele' ,sa mai termine unii altii cu examenele etc si iesim la "agatat";) -masinute-:twisted:

Flow 20-01-08 08:16

Quote:

Originally Posted by vasidanbv10ksm (Post 1296954)
baieti poate mai gasiti un loc???????

Daca ti doresti cu adevarat si dai dovada de putina seriozitate cu siguranta se gaseste :-)

bebe_mic 20-01-08 11:53

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1301626)
Nu stiu ce se intampla:shock: Sper ca vremea e de vina:rolleyes2 Sa iasa 'soarele' ,sa mai termine unii altii cu examenele etc si iesim la "agatat";) -masinute-:twisted:

DA si eu am iesit aseara sa agat un 307 cc ,dar era ceata nu s-a bagat ;) , altdata ADA :peace:

~Ada~ 20-01-08 11:55

Quote:

Originally Posted by bebe_mic (Post 1303001)
DA si eu am iesit aseara sa agatat un 307 cc ,dar era ceata nu s-a bagat ;) , altdata ADA :peace:

Cu prima ocazie cu mare placere;)

bebe_mic 20-01-08 12:31

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1303004)
Cu prima ocazie cu mare placere;)

Si ptr mine e la fel de mare cu toate ca o sa ma faci , dar incercarea moarte n-are ;).

BTH(BreakingTheHabbit) 20-01-08 16:11

hai salutari .... si cand terminati examenele? Oricum discutand si cu flow cand ne adunam pt un meci de paintball? CA VAD CA CURSELE VA RETIN DIN CAUZA cetii. Daca sunt doritori anuntativa ca sa stabilim o lupta frumoasa

morbidan 20-01-08 16:20

Quote:

Originally Posted by BTH(BreakingTheHabbit) (Post 1303474)
hai salutari .... si cand terminati examenele? Oricum discutand si cu flow cand ne adunam pt un meci de paintball? CA VAD CA CURSELE VA RETIN DIN CAUZA cetii. Daca sunt doritori anuntativa ca sa stabilim o lupta frumoasa

paintball +1 :P:twisted: :rolleyes2

BTH(BreakingTheHabbit) 24-01-08 13:43

Hai salutari ... avand in vedre ca vine week ... poate facem si noi ceva organizat ... activitate organizata ... care sa duca spre dezorganizare :P .... ca de mult nu ne-am mai vazut toti.

morbidan 24-01-08 14:10

Quote:

Originally Posted by BTH(BreakingTheHabbit) (Post 1311499)
Hai salutari ... avand in vedre ca vine week ... poate facem si noi ceva organizat ... activitate organizata ... care sa duca spre dezorganizare :P .... ca de mult nu ne-am mai vazut toti.

haideti sa incercam sa ne adunam pt un paintball ? :D ce ziceti ? :D:rolleyes2:rolleyes2

bebe_mic 24-01-08 17:14

M-as baga si eu acuma depinde de participarea celorlalti, sau cu ce propuneri vin ceilalti, nu sare nimeni cu alta propunere????? Eu unu m-as baga la ceva alergare , dak e drumu mai curat acuma ????????

BTH(BreakingTheHabbit) 24-01-08 17:27

Auzi daca tot ai chef de alergat zi cand si unde ca vin cu lamborghiniul si ....... :d in caz de te tine :P

BTH(BreakingTheHabbit) 24-01-08 17:29

pai mai baieti merge si paintball ... merge si un schii, o placa, un sac etc ... ca cica e zapada prin poiana ... merge orice daca vrem .... dar sa vrem :D

morbidan 24-01-08 18:16

Quote:

Originally Posted by BTH(BreakingTheHabbit) (Post 1312029)
pai mai baieti merge si paintball ... merge si un schii, o placa, un sac etc ... ca cica e zapada prin poiana ... merge orice daca vrem .... dar sa vrem :D

paintboll in poiana brasov si dupaia ne dam cu costumele pe bradu sa se spele si gata :D

bebe_mic 24-01-08 19:52

Quote:

Originally Posted by BTH(BreakingTheHabbit) (Post 1312024)
Auzi daca tot ai chef de alergat zi cand si unde ca vin cu lamborghiniul si ....... :d in caz de te tine :P

Auzi domnu BTH(Dani) :P dak, nu comparam POLO meu cu 70 de caluti cu BMW-u tau cu 100 si cati o avea de cai,dar dak vrei iti aduc eu pe cineva sa te distrezi cu el :P:twisted::twisted::evil::evil:, la placa ma bag si eu. dar cand???? propune o zi si o ora???? ;);)

BTH(BreakingTheHabbit) 25-01-08 14:45

Domnu Bogdan .... eu ma refeream la lamborghiniul meu(Dacia-galbena, 1289cc, 45 CP ... numai vana si putere care o poti considera cu iadul pe pamant) .... oricum sambata nu stiu daca merg sigur ca am ceva treaba dar mai mult ca sigur duminica la ora 11 sunt in poiana brasov ... rupandu-mi capul pe partie :D asa ca toti doritoriiiiiiii ... sa isi anunte prezenta si ne vedem pe partie .... ca cica se face cinste si cu ceai sau vin fiert ... pe care bineinteles il platiti :D

All times are GMT +2. The time now is 15:28.

- Copyright 2026 4Tuning