![]() |
Re: Counter Strike 1.6
server de smecheri :))
|
Unii sunt analfabeti si au admine.....:shock:
|
silence.idle.ro .. un server decent.. adminmod..fara pluginuri..gen pgl
|
Quote:
Toată ziua te dai lovit AICI că domne nu ştiu ce ţi-a făcut cutărică ...ce treabă are 4Tuning-ul cu serverul de cs ??!?!?! Intrii frumos pe http://pcp.gemenii.ro şi faci reclamaţie ( de câte ori să-ţi mai zic ) iar dacă nu vrei şi nu ai chef / timp ...măcar nu mai posta aici aberaţii că nu interesează pe nimeni că din 100 de admini sau câţi pana mea sunt nu ştiu care te deranjează pe tine în mod personal sau găseşte frumos alt server ... Nu ştiu unde vrei să baţi dar mie reclamă negativă la server nu-mi faci că am destui playeri ;) |
daca tot ai asa multi playeri dc mai faci reclama si aici ?
|
Quote:
|
pai..hai sa jucam atunci :D
|
Quote:
|
Am un chef de cs...mai facem clanu ala? ne strangem cu totii pe un server?:lol:Zilele astea as deschide eu server..4tuning.laleagane.ro daca ma lasa administratoru;)
|
Am facut aicea ca sa vada toata lumea ce servar e pcp.gemenii.ro ,sa fac reclamatie pe forumu vostru???Ca sa mai zica odata "Alexe" ca cica am injurat ca le-am ..........m-o-r-t-i-i???Si uneori ies din counter-strike si ma reconectez pe servar fiindca primesc gag fara motiv....:shock:
P.S O sa le fac poze data viitoare sa vezi si tu la ce baietii cuminti le-ai dat admin,sa vedem ce mai spui ca ma dau mereu lovit...;) |
Quote:
Apropo ...dau admin cui vreau , când vreau ;) |
Am facut cerere pe forum de unban ,dar am incercat sa ma reconestez pe servar asta la ora 12:24 si am primit auto-ban....:-)
|
Quote:
Îţi dau nişte mici exemple : - Admin [Anti-Swer] ora 18:14:48 pe motiv de f..................m......***m - Admin [Anti-Swer] ora 16:46:18 pe motiv de LOL F** ! Am cenzurat eu cuvintele cu steluţe ...dar pe forum arată cuvântul scris de tine în întregime ...mai pe scurt : Ai înjurat , serverul ţi-a dat ban pe un timp de câteva ore sau ceva gen ...tu ai dat retry de nenumărate ori şi ai luat ban pe chestia asta pentru că nu se dă retry ...dacă vrei să îţi resetezi scorul sau ceva de genul dai /resetscore ...iar dacă ai Llama sau Gag ...aştepţi să treacă perioada acestora :) Nu arată niciun ban dat de vreun admin ...poate că , cei care ţi-au dat ban a fost tot pe motiv de LIMBAJ şi nu dă nimeni ban PERMANENT pentru limbaj ( te asigur ) ...aşa că nu mai acuza tu adminii decât când ai nişte dovezi plauzibile :) |
Am inteles,cum aflu perioada perioada de Gag sau Llama???Si pana la urma am ban permanent nu???Cum il scot?:D
|
Am si eu o probleme cu counter-strike extreme final,cand intr-u in el si vreau sa joc pe servar dupa ce se termina runda in care astept si incepe alta dupa 5 secunde ma da afara din cs,am bagat tot feluri de coduri in console dar nimic cand apas ctrl+alt+delet imi apare FATAL ERROR!!!Aveti si voi ceva solutii???
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:06. |
- Copyright 2026 4Tuning