![]() |
Re: Diverse Discutii
La Multi Ani si Sarbatori Fericite....:bunch:
|
De unde fac si eu rost de faruri pe spate angel eyes pentru dacia 1310??? Pentru ca am vazut cateva in oras. :D $-)
|
Quote:
scz de off |
mersi pentru raspuns;):))
|
incearca la auto premier, intreaba de stopuri lexus style pentru dacia berlina:D (nu faruri pe spate cu angel eyes ;) )
|
ok ms mult;)
apropo e cineva pe aici care vrea un audi a6???? |
Vineri seara (8.02), ora 21.00, Lapte. Cine doreste sa stea la povesti langa un cico este bine-venit. Cei din MACS vor fi prezenti. Un nou an incepe pentru o parte din comunitatea auto si chiar moto din Buzau.
|
sper sa ajung si eu.....:(....nu v-am mai vazut de un an:D
|
sper sa ajung:D....
:(sper |
buzaul a cam dormit o vreme p forum.....
a fost careva la tuning days...? p DragosT am impresia k l-am vazut in parcare la romexpo...poate m-am inselat ... hai sa ii mai dam oleac de viata la topicului asta... |
Andu, Giubau, eu, Zid...cativa din userii de aici, membri MACS, care au fost acolo. Plus multi alti buzoieni.
|
am fost, am vazut...sa vedem ce miscam si pe la noi
|
Salutare la toata lumea. Si eu am fost la 4td si cred ca multi alti buzoieni, chiar m-am intalnit cu cativa.
|
Sper sa continuam seria de curse la Buzau si sa trecem peste insuccesul de anul trecut. Ca idee, pentru perioada 21-22 iunie 2008 pregatim MPBZ IV
|
Cupa ACR, 5 aprilie 2008
Indemanare in poligonul ACR Buzau cu ocazia implinirii a 105 ani de la infiintarea "Automobil Club Roman". Organizator: Filiala interjudeteana "ACR" Buzau-Vrancea-Ialomita |
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning