![]() |
da ai dreptate Motor am vazut-o si eu 8) 8)
|
Re:
Quote:
|
am inteles. sa traitzi domnule sandrei.
|
|
ala e un 323....evacuare sport...kit intake k&n...susp sport...e de vanzare...merge brici masina...merita sa o vedeti...3000 e cu tot cu muzica...fara muzica ..se mai negociaza
|
nu are k&n e green filtrul.
|
Re:
Quote:
mah gabitza cine ti-a zis tie ca mashina aia are motor de 1600 i?Eu am condus-o shi iti spun eu ca are motor de 2300 shi o avut de 2500.shi are modificari pe ea cum ar fi suspensii sport filtru K&N evacuare sport powerfull.ptr cei pe care ii intereseaza mnashina ii de vanzare.3000 euro neg.daca sunteti interesati lasati mesaj sau sunati la 0745168751 |
Re:
Quote:
tu de unde stii?eu toata ziua ma dau cu mashina aproape shi iti spun eu ca e K&N.la pariu daca vrei. |
:lol: :lol: ati vazut Mazda aia 6 ..cu nr de Spania....super faina...si super tuning... am vazut`o 2 zile la rand...pacat ca azi cand am vazut`o avea bara din spate lovita...:P
|
Re:
Quote:
ii varza toata shi e un kitch!!!!!!!!!!!!ii la SFIGMO daca vreti sa o vedeti!ii lucrata dea-m poolea serios am shi poze toti or zis asta.mergeti sa va convingeti ca nu e ca shi in mers de nu se vad detalii.deci .....ramane sa mergeti sa o vedeti sa va convingeti |
misto treaba atunci cu E30 ;)
are facut si un dyno, ca is curios sa vad cati cai dezvolta... parca am mai vazut-o prin oras si avea sigla M pe fata... Va rog nu mai puneti sigle de M pe ele...no sa va mareasca puterea, no sa fie mai stabila in curbe...care-i rostu? |
deci mazda aia.....pacat de masina...mai bine o lasa stock...foarte penala...foarte...kitsch curat
|
1 Attachment(s)
filtrul ala mi se pare ca e verde, nu mov.(parerea mea) poate e poza neclara.
|
:lol: :lol: TurbiBoy...poate ca ii asa cum zici u....nu zic nimic..ca numai din mers am vazut`o...dar daca ai ceva poze cu ea...sa le postezi..:P
|
fug azi pana la sfigmo sa vad despre ce tot vorbitzi
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning