![]() |
Re: Street Racing Squad
frumos tigrutzu :P..capota si portbagaj fara sigle , un set de jante mai late , trantita la pamant si aia e :D
off: dragutza tipa;;) |
Quote:
Respect grin ;) ..reguli normale si decente :) |
daca mai aveti vro sugestie pt reguli. va rog sa-mi spuneti
|
grin, sper ca ai inteles de ce m-am luat de tine in legatura cu postu cu vera.
4. Aspirantul la SRS va fi īntr-o perioadă de probă de o lună de zile; deci, inca nu o putem numi membra SRS, pt ca nu a trecut perioada de proba. bafta SRS |
lasa ca o sa creasca si ea:))....
Din ce vad ,nu a fost omor la urziceni.....:-??..... Vineri,ora 20.30,Farfurie carol:D..... Am auzit ceva de bine...si trebuie sa vorbim:D Bafta SRS |
omor a fost la urziceni...dar nu am mai facut poze :P cum au inceput cursele, s-a umplut de lume
|
Quote:
ati avut masini prezente la competitie la urziceni ? mult succes baieti :P |
din pacate,nu am avut masini inscrise in competitie...dar au fost acolo:D...
|
din pacate nu am avut, am fost doar k spectatori. am vrut eu sa ma inscriu cu tanku dar cand au auzit astia au zis ca ei nu se mai baga, asa ca de dragul curselor m-am retras eu :P
|
Inca ceva, TOTI CEI CARE VOR SA SE INSCRIE IN SRS, II ROG SA MA CONTACTEZE PT A LE DA CEREREA DE INSCRIERE.
|
parasolarul pt HAI propun sa fie alb ... pt ca am gasit un loc bun pt el si se vede bestial daca ar fii alb !!! :shock::shock:
si data viitoare cand o sa mai fie vb de o persoana importanta nu vreau sa se mai poesteze pe topic nimic legat de ea !!! ca vad ca deviati de la subiect !!! cand e ceva important de vb ... VORBIM LA INTRUNIRE CA DAIA E:!: |
are dreptate Racer.....o sa vorbim despre asta la intrunire!
Bafta SRS!!! |
NEWS!!!
Blondu a luat permisu:D:X:X:X:X:X Nu a zis daca da de baut,dar, SA-L STAPANESTI SANATOS!!!! |
Salutare, de unde este gagika care vrea sa intre in Club?:D Cum o cheama, cati ani are, ce id are,:)))))) si vine vineri?:D
|
:))
O cheama Vera,e din bucuresti,21 de ani,Pt ID dai spaga:))) Azi,dupa ora 14,pe Ciurel,care mergeti:D?:>:>...asa...inainte de intrunire:D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning