![]() |
dumnezeu sa il ierte sper sa nu se mai intilmple niciodata nimanui :(
|
Dumnezeu sa`l ierte ...
|
R.I.P.
Dumnezeu sa-l ierte!
R.I.P. :( |
hai sa schimbam subiectu va rog k deja este macabru .. va rog ... hai sa vb despre altceva ... hai sa vedem ce o sa se intample la cursa de maine ...
|
e greu sa uiti ceva ce e de necrezut dar sa incercam sa vbim si de alceva cu timpu ..:(
|
Dau de baut o shampanieeeee ... de la raliu ihihihihi .. :P ...
|
...poate te urci diseara la show-ul de la empire pe masina si desfaci sampania aia cu care ne tot ameninti :P
p.s. sper ca mai e si diseara show :D ... de fapt sa fie ceva special.. ca pe zi era plictiseala.. |
Re:
Quote:
de ce la empire frate .. la sala .. cu toata gashka .. ce treba am eu cu empire sa fie sanatoshi :) |
BAAAAAAAAaaaaa .. saptamana viitoare vine TYE la mareeeeee :) .. weppaaa :P .. heheheheheheh vine tye vine tyeee ... vine tye vineriii ... weeeeeeeeeeeee
|
super barfa: psyho e un maniac cu solentza alba fara tobe cu folie si face drifturi prin parcari ........... aaaaaaaaaaahhh pardon asta e un adevar si o certitudine!!! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
by the way esti tare omule!! :tenisclap :tenisclap |
heheheh 10q 10q ... dar io unu m`am dus sa ma distrez .. si dupa cum s`a vazut ... a 2`a tura m`am dat de show .. si la jaloane m`am dat si cu frana de mana :P
|
1 Attachment(s)
sad`ule mai terge si tuh din topicurile cu cursa de pe 2 iulie k sunt prea multe ...
|
pai si ce-i cu placuta aia??
|
Pai o fi vazut el un mercedes adevarat cu numarul ala de l-a pus la lok de cinste :)))
|
Fu...mor....masii de ploaie...... :evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning