![]() |
Re: Opel Calibra super !!!
am intrat undeva pe iarba si a ramas partea de jos...jos...de asta am pus pozele ca vreau din partile din care s-a rupt bara sa pun niste dinti mai marisori care sa iasa cumva in exterior:D....ce ziceti???eu zic ca cel putin din lateral ar arata bine:P
|
Nu cred ca i-ar sta bine cu colti... :( . Mai bine un clean look , ceva finut !
Oricum spoilerul ala se repara usor daca n-ai pierdut bucata aia mare :) Bafta si fa-o frumoasa ca mai sunt 19 zile ! :D |
tocmai am venit de jos...mi-am facut putin spoilaru:P
sper sa va placa cum a iesit...l-am facut doar provizoriu,merg in oras si o sa fac niste poze:D |
1 Attachment(s)
Asta este poza:D...oiricum arata mai bine ca celalalte de mai sus:P
|
Nu prea se intelege ca e intuneric. o lasi asa cu negru?
|
Nu prea merge sa o lasi asha, cu negru :rolleyes2
|
oricum merge mai bine decat cu gaurile pe care le avea:D
|
Ala e virtual tuning sau e spoilerul cel nou ? :D
Mie imi place ! E super ideea ! |
nu prea se intelege mare lucru...dar din intuneric arata bine :-P, fa si tu o poza ziua, sa se vada exact ce ai facut acolo :D
|
Arata bine cu spoilerul facut asa,am vazut-o aseara.Dar singura problema e ca arata urat cum se termina plasa asa dintr-o data,sau mai bine zis ciudat.
Liviu,cand ai de gand sa o vopsesti si sa iti repari eleronul? |
Daca poza aia e reala eu zic ca ii sta foarte bine fara eleron si cu spoilerul exact cum e acum ...trebuie doar spalata, ceruita si aplicate cateva chestii pe cauciucuri si jante ...si aia e :D
|
5 Attachment(s)
Am facut azi niste poze...spoilaru l-am facut doar ca sa nu arate a masina botita:D...inainte era mai frumos oricum!!!
|
Quote:
|
Mai nutrie poze cu mine nu pui???:D
Si nu ii mai pune ma eleronul ca asa macar sta portbagajul ridicat fara ajutor :-p si mie imi place mai mult asa. |
1 Attachment(s)
Am mai gasit o poza ratacita in care se vede mai bine...pozele cu noi ti le dau pe mes:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2026 4Tuning