![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla.....b-69-tau
:) Exista asa ceva ?
Oricum, are idei bune proprietarul |
Dap...nu e Dynamat Extreme, este alt material insonorizant , iar negreala aia e Teroson ...material insonorizant lichid cauciucat .
SGM , nu ti recomand sa ti pui folie dinacea pe masina pt. ca este f. grea, si presupun ca nu vrei sa ti ingreunezi masina fara rost....gandeste te ca este folie BITUMINOASA , bitum= acelasi material care se pune si la soselele patriei... Incearca cu ceva mai usor , altfel risti sa ti adaugi minim 60 de kg usor ... KEEP UP THE GOOD WORK TAUUU ! :D |
1 Attachment(s)
cls21b_EVO felicitari pentru postul nr 666 si scuzati-ma de offtopic
|
nici nu mai stiu d cate ori ti-am zis felicitari in topicul asta, da iti mai zic odata, pt k meriti.
asteptam cu nerabdare surpriza aia, daaa' si stopurile alea cu care ne ameninti d mult timp;) baftra la tunat |
daca te-ai uita pe pagina 38 ai vedea ca si eu l-am stresat cu aceasta intrebare si a zis ca in vreo 2 sapt
|
Quote:
Secretul este in alta parte. |
Tin sa te contrazic da o dam in offtopic...vorbim la pescarus cel mai bine knd mai treci p-acolo...poate chiar asta seara...Numai bine!
|
hai sa va lamuresc eu baieti!
robert daca vrei sa faci ceva sa nu se mai auda zgomotul din afara la 200km/h incearca sa schimbi chederele si baga niste antifon in usi! se simte! iar stopurile mele sunt gata dar numai jumate, adica sticla! in urmatorul post am sa atasez poze in premiera:lol::lol:8) |
il asteptam cu nerabdare :)
|
marfa... tine-o tot asa
|
super tare... felicatir omule. e chiar bestiala dacia... merita frate sa se uite lumea ca la avion la ea.
|
si ca de obicei eu trebuie sa fiu primu care posteaza :) :) :)
dragut ce ai facut dar eu vreau sa vad cum arata deja cu nr pus si toate cele ca sa pot sa zic cum arata si astea dar ideea pare a fi una fff buna p.s. am vazut si eu TAU-ul murdar :) |
Quote:
asteptam cred ca va iesi bomba :rolleyes2 |
Da ne pare rau ar trebui sa sarbatorim.Ce naiba ii mai modifici daciei tale.Cred ca a intrat in operatie de vreo 2 ore si va iesi la anu opertile se vor face extecite tuning si iar tuning..nu Taule
|
FOARTE TARE FRATE...o sa se rupa masina in 14 pe usita??? :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning