![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
Quote:
|
Quote:
|
Draguta macheta, imi place, arata bine pe culoare asta;)
|
Merci ;)
|
Faină namila de Challenger. Culoarea imi place mult 8)
|
O macheta si o masina impunatoare ! Initial am crezut ca si asta-i AA din poza preview (in ultimul timp ne-ai obisnuit cu AA-uri) , ca sincer la exterior arata binisor, inafara de lufturile mari de la usi si capota.
|
Merci DrifterGT :)
Racer, macheta am luat-o provizoriu pentru ca nu am gasit versiunea produsa de Hw61. Am cautat-o mult, dar fara succes. Intr-un final m-am decis sa cumpar Maisto, alta alternativa chiar nu aveam. Macheta nu va sta mult la mine, i-o voi face cadou fratelui meu, impreuna cu inca cateva Bburago si Solido. Vreau sa-mi restructurez colectia sa ramana doar Renault-urie si Aa-urile, am in plan achizitionarea catorva modele de la producatori premium. O sa incep cu un Rs4 Minichamps si Porsche Aa. |
Quote:
|
14 Attachment(s)
Renault Clio RS, Jean Ragnotti, 1:18, Otto ( 1000 unitati/ a mea avand nr. 141).
O macheta ireprosabila. |
6 Attachment(s)
cateva detalii:
|
Arata foarte bine pentru o macheta sealed!:D
Felicitari pentru o asemenea achizitie!:shock::lol: |
Superba Radule.Pacat ca este de rasina.Din cate vad nu are climatronic,are aer conditionat manual.:D
|
foarte bine executate machetele astea...
un model foarte frumos pe culoarea potrivita!!! |
Foarte reusita macheta. Exteriorul e la inaltime, doar stergatoarele alea arata ca dracu.
Culoarea o prinde minune, mai ales in versiunea asta. Acum asteptam o poza de familie cu toate renault-urile |
Foarte tare! Frumoasa realizare a unei masini frumoase, peste ceva timp va fi si mai valoroasa! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:06. |
- Copyright 2026 4Tuning