![]() |
re: E36 - CoupeUmbauTM - Low is a lifestyle -
Quote:
|
Quote:
JusT_SaY_BoBo no sa-ti vina sa crezi dar am facut chestia asta in Petrom.. cand am stat sa alimentez... a luat un prieten o caseta (nici macar nu are un CD-player masina) cu Nicolae guta si nicoleta... geamuriile jos... si urlau boxele ca se rupeau... :lol: bine ca eram departe cat de cat de TM .... |
vrea careva m50b20 s2 ce am eu pe masina?.. e in mintiile lui... se poate proba cat mai este pe masina ...
|
Gata te-ai saturat de el ? ///M ?
|
Pozeleeleeeee
|
1 Attachment(s)
paparazzii:D:D:D
|
ce balta frumoasa:x
|
cat de frumoasa e.dar totusi ce e cu balta aia???
|
Plangea saraca dupa bandouri de M, m-a sunat pe mine si mi a spus
|
1 Attachment(s)
:lol:pana una alta o poza spion...ce se intampla intr-o curte...adunare generala...transplant.....parca altcumva stai acum in ea nu?:-)
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
ovidiu89 :D ms pt. poza...
JusT_SaY_BoBo am avut niste rahatzel de pasarica pe capota.. si nu am vrut sa-mi atace vopseaua... am luat 2l de apa.. si l-am curatat acolo repede... sprinter da frate... bine ca mi-ai spus ca maine le am :lol: mutzu motorul nu are probleme amice :D laurentiu_tim :D altfel as sta intr-un e39 ca al tau... (ahh cum am dato? :D ) mersi pt. poze... deci, frantuzoaica am luato strict pentru interior.. cand ma uitam la poze nu gaseam absolut nimic interesant la toata masina dar cand am dat pe ultima poza cu interiorul.. am ramas :shock: , inainte sa plec dupa masina, l-am intrebat pe proprietar de 5x daca interiorul din poza este cel de pe masina pentru ca pare din alt film... si de fiecare data mi-a raspuns pozitiv.. ne-am urcat in masina si am plecat dupa ea, la deva! deci.. transplatul a constat in mutarea interiorului complet M3 alcantara cu cotiera alcantara si tetiere spate... cateva poze... |
sanki... ma ce interior ai :)) iu pi es rulzzz ...
|
Quote:
|
claudia... nu, din pacate... si eu astept sa vad ce vine "d'afara"..
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning