![]() |
Re: E39 - black bmw
Quote:
|
E gata ? Cum se simte ?:shock:
|
Ai reusit pana la urma ?
|
21 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Deci... după 5 ore de muncă si jumătate de interior desfăcut am reusit să montăm suspensia ... din păcate nu se putea merge cu masina deoarece jantele fată ating de arc :( până la urmă am pus rezerva + o janta pe 17 provizoriu ... Luni dau comandă de 4 distantiere si sper ca miercuri sau joi sa fie gata !!! |
Hai ca arata superb :D
Doar nu credeai ca e simplu :lol: ? Ciudat ca atinge in fata ... Si la mine a atins foarte putin dupa ce am mai lasat-o mai jos dar de vina la mine sunt jantele de X , trebuie luat la strung din buza interioara 1 mm . |
Quote:
Nici la mine nu ating rău ... ar merge si cu distanțiere de 5mm dar cred că o să pun de 1 cm pe fata si 1,5 pe spate ! Mă sfatuiesti să fac jantele la strung ? De ce să fie de vină jantele de x .. sunt la fel ca ale mele tot 9j ! |
frumooos!!! s-a schimbat situatia cu suspensia asta.
dar ce et au rotile tale de iti ating in arc? |
Alta treaba cu suspensia asta. Daca mai pui si distantiere la roti si lasata asa aproape de asfalt.. e senzatie masina :rolleyes2
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
oricum jantele astea in combinatie cu suspensia dau super
|
arata super tare, felicitari
|
Quote:
Pune distantier ca sta mai frumos roata iesita :D Pana pui poti s-o ridici putin ca sa nu atinga . Vad ca tu nu te joci :shock: ai lasat-o jos bine de tot:rolleyes2 |
Quote:
Quote:
Quote:
Mâine merg să iau vreo 50 de saibe de 1mm sa măsor ce distanțiere imi trebuiesc !!! Sper sa meargă cu cele de 5mm !!! Este lăsată aproape la maxim ... mai merge 2 ture cred ... astept să pun roțile pe față si după cred că o mai las puțin dacă o să imi permită aripile spate fară să le roluiesc ! |
:shock::shock::shock::shock::shock:pff ce low si frumos arata ...sper sa rezolvi problema cu frecatu ...app de distantierele alea ce zici ca nu iti sunt bune ...........sa vezi ce ma imbat eu cand pun si alea si jantele ....si-acu frec la buzilii alea !! e39le asta al tau ma facem sami doresc si eu un e39 ...:lol::lol::lol:te sun maine sa vb de distantierii aia:d
|
va zic eu pozele e mult mai frumoasa ca in poze este o masina modificata simplu cu mult bun gust ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:35. |
- Copyright 2026 4Tuning