Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Accidente in Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/13342-accidente-bacau.html)

MON-u 22-07-07 22:12

Re: accidente in bacau

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 1008148)
mai daca aia e busitura ... offf ma faci sa rad as pune niste poze de la ultimu meu accident da ... mai bine nu ... ti le dau pe mess daca vrei

Da ma...nu pare cine stie ce dar dak era alta masina in loc de a mea...credema k se facea.....:lol: dar pt mine e destul la cati bani am bagat in ea si cate sacrificii am facut..:sad:

aleks 24-07-07 12:43

ce-i drept, are nasul turtit destul de tare..
insa ascapat capota, cred ca si radiatoarele sunt ok ( sau radiatorul, mai degraba )
bara nu cred ca se indreapta cum trebuie... :-s

marin_m_alex 24-07-07 15:15

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 324031)
accidentele sunt la fel de multe ca si in alte periode, doar ca acum le descriem noi mertan, de asta par mai multe...
as aprecia daca ati urca si poze...
cat despre accidentul de pe centru... asa mi-au spus niste gura-casca de pe acolo, si v-am dat si voua un telefon, atat tot :wink:

accindentele sunt mai numeroase ca in alte perioade deoarece sunt din ce in ce mai multe autovehicule si soferi imprudenti;)

sageata 24-07-07 18:04

eu nu sunt imprudent. eu sunt teribil:twisted: :twisted: :twisted: asta e defectul meu dupa ce "casc gura" prin oras. si aici ai nimerit-o aleks. ne intalnim sa cascam gurile. vrei o invitatie?:lol: :lol: :lol: imi place cand vad profesori in a comenta accidente. de oboseala la volan ai auzit, baiete? dar de alcool? si situatii sunt o gramada.

MON-u 24-07-07 22:48

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1011313)
ce-i drept, are nasul turtit destul de tare..
insa ascapat capota, cred ca si radiatoarele sunt ok ( sau radiatorul, mai degraba )
bara nu cred ca se indreapta cum trebuie... :-s

De bara am facut rost..alta:D ..k la aia nu se mai poate face nimic...dar din pacate radiatorul..nu a scapat..:sad: sper sa il pot lipi..dak nu..:sad: Bine k nu am atins si capota k atunci era beleaua mare....:sad:

aleks 25-07-07 14:56

mergi in tache, sa-l lipesti acolo..
daca nu stii unde, da-mi p.m., sa nu fim off-topic..

vLLLad 25-07-07 23:55

sa vedeti ce accident a avut BMW ala negru din Bacau, Alex :sad:

Al3xxx 26-07-07 01:00

care bmw negru ???

maD_angel 26-07-07 12:06

BC**WBA : https://forum.4tuning.ro/107-botosani/34070-accidente-bt/page-6.html .Frumoasa mai era masina....

maD_angel 26-07-07 12:07

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Boasa 26-07-07 15:14

Stiu masina, pe propietar nu...

sageata 26-07-07 19:39

Ala Bmw Botit Nu Al Tau, Nicule!

MON-u 26-07-07 21:48

Il stiu...!Pacat...si doamne fereste!

marin_m_alex 27-07-07 23:48

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1011854)
eu nu sunt imprudent. eu sunt teribil:twisted: :twisted: :twisted: asta e defectul meu dupa ce "casc gura" prin oras. si aici ai nimerit-o aleks. ne intalnim sa cascam gurile. vrei o invitatie?:lol: :lol: :lol: imi place cand vad profesori in a comenta accidente. de oboseala la volan ai auzit, baiete? dar de alcool? si situatii sunt o gramada.

din pakte asa e:sad: iti dau dreptate..aproape de fiecare data cand ies cu masina exista riscu f mare ca cineva sa ma loveasca!ps:e un tip la mine in oras de 23 ani care are S klasse nou si BMW 645 si face liniutze langa politie,drifturi,conduce cu peste 100km/h in oras si nu se ia nici un politist de el!conduce beat manga etc etc etc!nu cred ca este k

Boasa 28-07-07 19:18

Daca nu poti domina legea, respect-o....

All times are GMT +2. The time now is 11:50.

- Copyright 2026 4Tuning