![]() |
Re: Īntālnirile şi discuţiile comunităţii 4TuningRO Craiova
Quote:
vezi sa nu uiti si de data asta stickerele :P |
Quote:
|
hai ca vreau si eu un sticker :D
|
si in final mai devreme ce ora inseamna?
|
Re: Īntālnirile comunităţii 4TuningRO Craiova, duminica, la ora 20:00 @ aeroport
Cine vrea poze, la 18:30.
|
Re: Īntālnirile comunităţii 4TuningRO Craiova, duminica, la ora 20:00 @ aeroport
am vorbit cu greedy si ... cred ca ar fi intelept ca fiecare persoana care vrea o sedinta foto sa plateasca o suma ... mai degraba simbolica de 150ron ! incasarile la mine ! =))))))))))))))))
|
Quote:
vin ca ma plcitisesc acasa si mai bien ne plcitisim impreuna decat singur fiecare :)) app 150 ron nu ia nici aia de la saloane foto mai alsa din pret si poate cine stie :)) ;) |
Mihai, ăia de la saloanele foto n-au valoarea lui Cătă, deci suma cerută e foarte normală ! :lol:
|
mersi bai gabi , dau un cico daca iese treaba :)))
L.E.: am zis acolo "simbolica" deci nu va ganditi ca burtile noastre o sa inghita toti banii , nu ... , o sa donam marea parte din ei persoanelor care au nevoie ... trebuie sa ai suflet :"> :-" bai jof`ule ce dadeai frate ture aseara prin cornitoiu :)) nu puteam sa ma concentrez din cauza ta !!!!! |
Acolo sta... Da` tu...ce faceai de trebuia concentrare ? :shock:
|
mai nimic :))))))
|
esti al curent cu stirile ? sau trebuie sa te aduc eu ? Vb pe aeroport ! :lol:
|
depinde la ce te referi .....
|
miki faci si u un mic ocol pe la mec ? dar pe calea bucuresti ca sus e politia :)))
legat de ce zice cata : nu il bagati in seama ca e beat :)))) |
heeey , de ce nu puteai sa taci si tu ? facem si noi de o sarma ceva..... tampito !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning