![]() |
Re: Matizul ALBASTRU (MKI)
1 Attachment(s)
Npc pustiule...;). Daca mai ai nevoie ma suni oricand. Imi pare bine ca esti multumit de cum a iesit :-). Mai urmeaza sa faci capota aia si dupaia ce mai vrei tu
Si o poza de la mine cu astia 2 :-) |
Poza asta nu o stiam :twisted:
P.s. azi mi-a tresarit o idee, daca fac buza capacelor albastra ca masina?:-? |
Pai e poza "spion" :D.
Eu ti-am zis...dupa mine ar da bine cu buza la capace albastra. Eventual incearca pe un capac la misto si pune-l vezi cum arata :-) |
trebui sa fac doua ca sa vad o parte:lol:, maine am treaba:))))))))))
|
Pai spray mai ai ca a ramas de azi asa ca pune-te pe treaba :-). Sa pui poze sa vedem si noi
|
Frumoasa masinutza:shock:
Pozele nu sunt cumva de pe cheiul garlei..pe la Glina?:lol: |
Andrey, sunt de pe cheiul Dambovitei. De la targ Vitan in sus :-). Acolo ne-am gasit si noi sa vopsim :)). Da ce mai conteaza unde...important e ca a iesit ce a iesit
|
Chiar a iesit bne Alex..voi ati plecat sa cautati loc de vopsit si va`ti oprit acolo?:lol:
|
v-am vazut si eu azi pe amandoi intre Practiker Vitan si Autovit....marfa ambele masini...mi-au sarit imediat in ochi....se vede de la departare lucrul facut klumea cu bun gust....felicitari
|
Quote:
Quote:
Pustiule eu zic sa nu dai semnalele alea ca arata prea beton :sad:. Daca aveam Matiz le luam eu imediat :)) |
Eu le ador:cry: dar criza asta:( m-a apuc sa strang bani pentru a face zgomot cu ceva roz:lol::lol: sti tu:lol:
Multumesc de apreciere tuturor:-) bafta!!!!! |
Chiar dau bine cu capota neagra. Poate dupa ce le vinzi bagi o folie peste alea vechi! Cu toate ca nici eu nu le as vinde:-) e mai frumos sa nu aiba toti...
PS: Grila din bara vopseste-o negru. |
Abia astept sa vopsesc si capota maine8) numai am rabdare>:) aaa este si bara spte vopsita:)) am uitat sa zic doar ca nu am poze:))))) cat despre semanale m-a doare inima sa le dau:( dar nustiu parca vreau toba mai mult:(
deci sa fac buza la janta albastra ca masina?:twisted: |
La janta sau capac :-s?
|
Eu zic ca nu da bine dar faci cum vrei. Mai bine vopsesti cum are amicul tau la Logan dar in loc de alb cu gri. Si grila ar merge neagra, ti-am zis si mai sus cum venea la mine!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning