Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/12481-alba-iulia.html)

serifu_gun 21-05-07 02:07

Re: Alba Iulia

eu unul nu mai zic nimik pana nu este statutul in mainile mele sa-l semnez.ok sa pun alta problema:ok facem clubul,facem si sectiunea dar cand mergem la concursuri,prezentari... care dintre cei inscrisi in club se baga sa faca ceva nebunii?sunt curios cati dintre noi va face asta eu unul mam convins cine o sa faca si cine nu.asta ar trebui sa ne intereseze ori toti ori nici unul,si dc ii pana aici eu ma duc pe ideea lu stefan 1-2 membrii fondatori si atat,restul sa demonstreze ca vor sa intre in club numai daca fac si ei ceva iesit din comun

serifu_gun 21-05-07 02:08

mie unul numi convine sa fiu intrun club de x persoane si doar 3-4-5 sa-si rupa masinile.

hoinar 21-05-07 08:57

edi, ma bucur ca ai mai ridiact o problema. daca vei citi statutul, vei vedea ca clubul e facut pentru toti pasionatii in domeniu, nu doar pentru cei care vor sa faca "nebunii" numai cu masina. si nu poti scrie in statut ca faci clubul numai pentru asta. ca poate ridica obiectii legale. nu poti sa faci discriminare. or sa fie destui doritori sa faca, te asigur. din pacate, nu toti avem masini pt asa ceva. si chiar si cei care avem, sunt convins ca mai trebe bagati bani in ele sa fie pregatite corespunzator.

pana una alta, hai sa rezolvam ceea ce e mai important. sa infiintam legal clubul. hai sa ne adunam duminica, daca nu pot toti la 16:00, ne intalnim la 17:00 sau cand pot toti, si sa discutam exact cine ce avem de facut. am vb ieri cu adi si mi-a spus ca v-a cam sunat pe toti. se poate ca ora respectiva pe care am propus-o sa nu fie cea mai buna pentru toata lumea. sper sa nu fie acesta impedimentul.

yulasinio 21-05-07 14:19

Quote:

Originally Posted by silk' (Post 910035)
sa mor daca are vreo logica postul tau cu ce am scris eu acolo!cine ce treaba a avut cu tine?.......nu era mai bine sa te adresezi tu altfel?ce treaba sa am cu orasul tau?.....nici nu stiu cine esti!de unde esti si ce doresti!si totusi ?de ce baieti m-am luat?......toti care au postat imi sunt prieteni......si cred ca sa ma iau de ei ar fi ultimul lucru pe care l-as face!cred ca cel mai bine ar fi sa discutam amandoi sa ajungem pe aceeasi lungime de unda!...nu are rost sa ne dam replici aiurea!cand o sa vb o sa intelegi de ce am zis ce am zis!nu te ambala.....n-am nimik personal cu tine!
Aline draga.....asa de satul sunt de comentarii deastea aiurea de nu-mi vad capu!

Mai omule nu te mai accelera asa si citeste cu atentie posturile altadata inainte sa dai reply.
Stati linistiti ca Wobu nu o sa va mai supere, a postat si el pe aici probabil din lipsa de preocupare :D
Quote:

mai Adi nu te enerva :smile:).Nu cred ca ti se adresa tie ci lui CJ-01-WOB.cred ca yuliasinio ii din ab,dar sta in Dublin sau unde mama dreaq scrie acolo...
Da sunt din Ab dar am plecat acum 4 ani. Eu am mai postat odata aici dar nu m-a bagat nimemi in seama.
CARE DINTRE VOI E COSMIN AKA BALA, zis MOTOSCUTERU ALA ALB ;) 8)
Si inca ceva mai lasati atat palavrele si puneti mana si faceti ceva concret

Bafta in continuare.

hoinar 21-05-07 15:37

yulasinio: cosmin e si el prin zona :) saporro e nick-uld e aici, daca am retinut bine :) tu ce faci prin dublin? cand vii te asteptam la club. sa stii ca unii mai citesc cu atentie tot ce se scrie pe aici :)

ghostdog 22-05-07 22:29

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 911261)
da' cand am fost numai eu si cu bogdan sapt trecuta si nu a fost nimeni prezent, cum a fost? si noroc ca trec sa-l iau pe bogdan cu masina, ca altfel ma trezeam singur. faza e ca nu suntem organizati. si cei care vin pt ca au chef intr-o zi si in alta nu au chef, eu pe astfel de oameni nu verau sa ma bazez. sa stai sa-i tot suni si sa le faci invitatii speciale. asta e.

ma bucur ca ne-am miscat, in sfarsit :) se pare ca ceea ce am scris a avut efect :)

nu mai fa pe victima...nu esti singurul care s-a trezit mai singur la intalniri.fara suparare.numai u cu bogdan!bogdan si u!dar eu cu narcys?.intr-un fel stefan are dreptate.noroc ca nu ne stie lumea ca sa rada de noi.Mi-a zis un amic din cj..,,Fratele meu la voi pe Alba Iulia e mai rau ca pe mirc:))"..inca odata fara suparare,eu doar am postat un citat dintr-o discutie privata!!

hoinar 22-05-07 23:04

danny, tata... nu-i chiar asa... :) noi care ne-am stiut ca venim am anuntat daca am avut o problema. in rare cazuri a fost altfel (vezi ce am scris mai sus). aici ma refer la restul lumii :p da' hai sa incheiem subiectul ca e neproductiv.

CED 23-05-07 17:47

am lipsit o vreme....
eram curioasa ce s-a mai intimplat.... dar din pacate constat ca, ce a inceput frumos, cu multi pasionati masini, nu prea mai are sanse de finalizare.

inteleg ca nu mai vreti sa facem clubul dar pentru a avea sectiune trebuie doar sa alegem un moderator..... nu poate fi asa de greu.

eu zic ca cel mai bine ar fi sa ne bucuram de pasiunea care ne aduce pe acest forum.

silk' 23-05-07 19:45

laura....nu cred ca nu se mai doreste clubul.....ba din contra se prea doreste iar asteptarea creaza presiuni si discutii!sper sa nu se inteleaga gresit ce am vrut sa zic.......hai sa-i dam drumul odata ,sa vedem ce avem de facut fiecare si sa lasam vrajeala,sa ne punem pe treaba ca trece timpu aiurea si noi ne purtam copilareste!

CED 23-05-07 19:57

ok
hai sa ne intilnim duminica si sa vorbim deschis

dar pina atunci putem alege chiar aici pe forum un moderator

hoinar 23-05-07 20:03

let's vote, people! :) ultimele propuneri, cine mai candideaza, cine se mai ofera?

silk' 23-05-07 22:57

eu cred ca moderator ar trebui sa fie cel care a fost cel mai mult prezent pe acest forum.....ma refer la sectiunea alba iulia!!

hoinar 24-05-07 08:35

pai cred ca bogdan are cele mai multe voturi aici :) daca e sa ne luam dupa criteriul acesta...

bogdan100 24-05-07 14:38

daca ar fi sa ne gandim banditu o zis ca nu mai intra aici,da?atunci am ramas singurul "candidat"?

silentBMW 24-05-07 15:06

Salut!

salutare tuturor!
din cate am inteles vreti sa faceti un club???nu???
pai hai sa va spun...daca tot sunteti din alba iulia nu stiti ca toti pasionatii de masini se strang in fatza la catedrala in cetate???ia dati o tura si o sa vedeti ca o sa gasiti pe putin 15 membri...care sigur vor intra in club...ce e cu OMV ala deja sa dussss toti se intalnesc la CATEDRALA...daca nu spuneti o data cand vreti sa ne intalnim si am sa ii anunt eu pe toti...

All times are GMT +2. The time now is 18:45.

- Copyright 2026 4Tuning