Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

CRyS` 19-03-07 22:33

Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

Da prieteni n`ai?Sau ai uitat?Ce eu cand nu am avut permis cu ce am mers?Cu Raz`ul! :P

DeeaBaby 20-03-07 00:35

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 807081)
Cand oare?Mai da si tu un telefon..seara de seara ne vedem la o mocolata!Stai in casa inchis ca un bosorog!

:grandpa: :hahano: bine zis Crys :)

salutari la toata lumea ....haaa ce fain e sa n`ai masina..eu m`am apucat de alergat :joy: si...si mi`i tare dor de vooooi
hugs:hug:

agapi 20-03-07 09:22

Am si eu o intrebare: am o supernova si as vrea sa-i fac un tuning, atat interior cat si exterior, stie cineva in iasi un atelier sau o persoana care sa se ocupe cu asa ceva

slip 20-03-07 09:23

bah nemernicilor... :D care mai e treaba? eu am fost super ocupat cu salonul auto de la polivalenta.. si nu am avut timp sa mai postez....
dimineata pana seara eram la salon...noaptea pana dimineatza eram in oras :D la o mocolata.."pretext" :D
de acum...k am terminat cu salonu..o sa mai postez si eu p aici..sa mai discutam niste discutii.,,,

in principiu...hai k saptamana asta sa facem o intalnire ceva mai voluminoasa... k deja s-a incalzit afara,,,
si facem o treaba calumea..ne vedem la palat..p la 8 jum..9...tragem o tura 2 3 ..de oras.. bem o cafelutza.. jucam ceva in expozitiei...si dupa aia...fiecare cum vrea..
spre ex sapt trecuta .. am stat pana dimineatza in fostu canabis :D deci a fost prea tare :twisted: am dansat limbo.. trenuletzu :))))) :lol:
asa k ... eu zic k se poate .. cine are kef de distractie ...sa se tzina dupa noi :D daca pot :twisted:

va salut..cu respect... slip

p.s. ne vedem vineri seara la Palat.. si mai discutam si despre bucale..

mihay 20-03-07 09:52

Mdea sa speram ca va fi vreme frumoasa afara ca cica urmatoarele zile va ploua :( deci.......... poate prindem o vreme frumoasa la bucale sa ne distram si noi pe soare nu in apa :lol:
Si vineri poate se lasa cu o sindrofie ceva ca mie cam dor si poate poate zyz-ule e gata si carbu meu :lol: ce zici ?

mihay 20-03-07 09:54

Quote:

Originally Posted by agapi (Post 807554)
Am si eu o intrebare: am o supernova si as vrea sa-i fac un tuning, atat interior cat si exterior, stie cineva in iasi un atelier sau o persoana care sa se ocupe cu asa ceva

Pai majoritatea de pe acilea facem tuningul singurei sau ne ajutam intre noi nu mergem la ateliere de tunarit :lol: facem singuri ce ne trece prin cap cu , cunostintele care le avem si in mod special cu pasiune

bakal 20-03-07 10:10

Quote:

Originally Posted by mihay (Post 807601)
Pai majoritatea de pe acilea facem tuningul singurei sau ne ajutam intre noi nu mergem la ateliere de tunarit :lol: facem singuri ce ne trece prin cap cu , cunostintele care le avem si in mod special cu pasiune

mai putin exteriorul, interiorul, parte din muzica, si ce nu putem face la motor, dar in principiu se face individual, fara ateliere, cu comanda de piese si accesorii.
acum depinde de cati bani vrei sa bagi in ea, si ce calitate vrei sa aiba tuning-ul. am auzit ca in bazar, cu 2 mil iti pui de-a turcarii si chinezarii de numa numa.

mihay 20-03-07 10:13

CORECT!!!!!!!! da dar e tuning bazar style:lol: deci e ceva si ala pt cine vrea in mod special logan :lol: :lol:
deci in principiu daca vrei poti si ai multe alternative inclusiv bazarul :evil_laug

agapi 20-03-07 12:28

deci as vrea un tuning de bun-gust ca sa zic asa ..am strans si niste imagini cu supernove tunate si in principiu as vrea cate ceva de la fiecare>
- spoilere
- praguri
- stopuri clare
- scaune sport
- bordul modificat culoarea ceasurilor si ceva din culoarea masinii sa se regaseasca la prizele de aer
- volan MOMO
- amortizoare monroe pe ulei( ca astea originale cam nu preas bune)

deocamdata am pus un cass mp3 Panasonic+4 boxe alpine+1 tun JBL 1000W+statie+ jante aluminiu spitate+ neoane sub masina+int+chip tuning

Astept sugestii de la cunoscatori, cu precadere ceva cu bun gust...

24mig 20-03-07 12:37

pai ai poze ceva sa o vedem si noi???

CRyS` 20-03-07 14:26

Asa e...Poze Poze?E alba cumva?

bakal 20-03-07 14:45

da de ce ai facut tu cip tuning la ea? ai cam aruncat banii pe fereastra. asta daca ai platit cam 200 euro pt 7 cai.
restul ce vrei tu se rezolva. bani sa ai.

slip 20-03-07 18:40

si la cine ai facut chip? cine te-a ajutat? si cam cat ti-a luat? :D sunt curios asa..
dacia super nova ziceai?
bafta la prelucrat...
cauta-ma pe la intalniri dak vrei spoilere si alte piese.. de genu asta.
mai vb..bafta

bakal 20-03-07 18:49

"""cauta-ma pe la intalniri dak vrei spoilere si alte piese.. de genu asta.
mai vb..bafta"""

da ce, domnu' slip, acuma nu mai esti dealer hyundai, esti di dealer de produse tuning??? bull-baruri, carlige si alte chestiii???
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

slip 20-03-07 23:43

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 808504)
"""cauta-ma pe la intalniri dak vrei spoilere si alte piese.. de genu asta.
mai vb..bafta"""

da ce, domnu' slip, acuma nu mai esti dealer hyundai, esti di dealer de produse tuning??? bull-baruri, carlige si alte chestiii???

nu dragutzule :D dar am relatii :D vrei si tu? :)))
las k la vara imi fac si eu kitu complet de spoilere rieger pt audi :twisted:
bafta

All times are GMT +2. The time now is 05:17.

- Copyright 2026 4Tuning