![]() |
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
Da prieteni n`ai?Sau ai uitat?Ce eu cand nu am avut permis cu ce am mers?Cu Raz`ul! :P
|
Quote:
salutari la toata lumea ....haaa ce fain e sa n`ai masina..eu m`am apucat de alergat :joy: si...si mi`i tare dor de vooooi hugs:hug: |
Am si eu o intrebare: am o supernova si as vrea sa-i fac un tuning, atat interior cat si exterior, stie cineva in iasi un atelier sau o persoana care sa se ocupe cu asa ceva
|
bah nemernicilor... :D care mai e treaba? eu am fost super ocupat cu salonul auto de la polivalenta.. si nu am avut timp sa mai postez....
dimineata pana seara eram la salon...noaptea pana dimineatza eram in oras :D la o mocolata.."pretext" :D de acum...k am terminat cu salonu..o sa mai postez si eu p aici..sa mai discutam niste discutii.,,, in principiu...hai k saptamana asta sa facem o intalnire ceva mai voluminoasa... k deja s-a incalzit afara,,, si facem o treaba calumea..ne vedem la palat..p la 8 jum..9...tragem o tura 2 3 ..de oras.. bem o cafelutza.. jucam ceva in expozitiei...si dupa aia...fiecare cum vrea.. spre ex sapt trecuta .. am stat pana dimineatza in fostu canabis :D deci a fost prea tare :twisted: am dansat limbo.. trenuletzu :))))) :lol: asa k ... eu zic k se poate .. cine are kef de distractie ...sa se tzina dupa noi :D daca pot :twisted: va salut..cu respect... slip p.s. ne vedem vineri seara la Palat.. si mai discutam si despre bucale.. |
Mdea sa speram ca va fi vreme frumoasa afara ca cica urmatoarele zile va ploua :( deci.......... poate prindem o vreme frumoasa la bucale sa ne distram si noi pe soare nu in apa :lol:
Si vineri poate se lasa cu o sindrofie ceva ca mie cam dor si poate poate zyz-ule e gata si carbu meu :lol: ce zici ? |
Quote:
|
Quote:
acum depinde de cati bani vrei sa bagi in ea, si ce calitate vrei sa aiba tuning-ul. am auzit ca in bazar, cu 2 mil iti pui de-a turcarii si chinezarii de numa numa. |
CORECT!!!!!!!! da dar e tuning bazar style:lol: deci e ceva si ala pt cine vrea in mod special logan :lol: :lol:
deci in principiu daca vrei poti si ai multe alternative inclusiv bazarul :evil_laug |
deci as vrea un tuning de bun-gust ca sa zic asa ..am strans si niste imagini cu supernove tunate si in principiu as vrea cate ceva de la fiecare>
- spoilere - praguri - stopuri clare - scaune sport - bordul modificat culoarea ceasurilor si ceva din culoarea masinii sa se regaseasca la prizele de aer - volan MOMO - amortizoare monroe pe ulei( ca astea originale cam nu preas bune) deocamdata am pus un cass mp3 Panasonic+4 boxe alpine+1 tun JBL 1000W+statie+ jante aluminiu spitate+ neoane sub masina+int+chip tuning Astept sugestii de la cunoscatori, cu precadere ceva cu bun gust... |
pai ai poze ceva sa o vedem si noi???
|
Asa e...Poze Poze?E alba cumva?
|
da de ce ai facut tu cip tuning la ea? ai cam aruncat banii pe fereastra. asta daca ai platit cam 200 euro pt 7 cai.
restul ce vrei tu se rezolva. bani sa ai. |
si la cine ai facut chip? cine te-a ajutat? si cam cat ti-a luat? :D sunt curios asa..
dacia super nova ziceai? bafta la prelucrat... cauta-ma pe la intalniri dak vrei spoilere si alte piese.. de genu asta. mai vb..bafta |
"""cauta-ma pe la intalniri dak vrei spoilere si alte piese.. de genu asta.
mai vb..bafta""" da ce, domnu' slip, acuma nu mai esti dealer hyundai, esti di dealer de produse tuning??? bull-baruri, carlige si alte chestiii??? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Quote:
las k la vara imi fac si eu kitu complet de spoilere rieger pt audi :twisted: bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 05:17. |
- Copyright 2026 4Tuning