![]() |
Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI
Ia mai mult de 4.5 % ???:rolleyes2 Dc e asa inseamna ca e spart rezervorul, eu am auzit ca astea turbo diesel consuma putin.:twisted::twisted:
|
PH-69-PLM, podurile iti provoaca adrenalina din cate am observat in seara asta:lol:
|
Mai ales la sud ca e alunecos pe urcare ;)
|
aveai butonul ''de-a latu' '' on?:);)
|
Quote:
Eram in Kadett-ul ala daca m-ai observat... |
tot sunteti multi turbati p`aci ... are careva un boost controler sh .. si un ceas de boost ? ma intereseaza sh nu noi... sau si noi daca au un pret decent :oops:
|
Quote:
nou e pe undeva pe la 30 de euro bucata....boostcontroler nu stiu ce pretz are |
boss eu am gasit la 20 de ron :lol: da e greu de citit ceva .. e de la 0-6 bar si nu are un resort ceva... se balangane de nebun ... dar oricum esenta se vede (maxim boost and stuff)
boost controler am gasit acuma la elspa cu 150 de ron.. da nush cum sa fac sa dau de el prin buc sa`l iau :rolleyes2 ma gandeam ca are cineva prin zona si nu mai ma deplasez :-) |
cat dai pe al meu ca poate ma despart de el :))
|
Quote:
|
bosstcontroller :P si oricum nu-l vand,era o gluma :D
cautati un strungar,se poate face foarte simplu,e doar un robinet,al meu e facut si merge brici! |
Donu'le super tare kawasaki-ul tau:D....a pardon....ursu' turbat:lol:
Ne vedem saptamana urmatoare la ursaria de la voi de pe 13. |
Quote:
|
Quote:
|
ba da cu ce presiuni umblati :shock:mie imi sare draq roata daca ajung la 1.2 bar cu cotoroaba:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning