![]() |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
INTREBARE:
NU MERGE NIMENI LA MARE???Eu vreau sa merg si nu am cu cine! :x |
Alta intrabare si rog raspuns cat mai urgent!
Daca imi gasesc in sf client la masina,c trebuie sa fac,unde merg pentru acte :roll: ...e prima oara cand vand o masina si nu ma pre pricep la asa ceva. 2.Cum fac sa imi pastrez numarul d inmatriculare?K nu vreau sa renunt la el. |
daca va-ti inteles cu banii is o vrea omu / fomeia .. mergeti impreuna la o firma de inmatricolari si acolo fac ei tot ce trebe
ps : cel care o cumpara tre sa platesca toate actele si ce mai trebe !! |
Oameni buni, nu merge nimeni la ITS la constanta?
IOntreb si eu ca nu am vazu post cu ceva de genu asta,si daca ma duc macar sa ma intalnesc cu cineva cunoscut, ca nu stiu nici cati oradeni merg... So,...astept sa postati ceva. multzam anticipat :wink: nu is sigur ca are rost sa ma duc si...imi mai trebuie o parere. Bafta! |
nu o sa fie cumva ca si cel de la oradea ? :?
|
Nu cred ca scot p nimeni banii din casa...
Si doar cu ocazia asta,nu ar avea rost :roll: |
da Cioli, cred ca o sa fie ca si la Oradea sau ceva de genu'...
deci nu mergeti...cred ca in acest caz, nici eu. Nu cred ca pierd nimic... poate altii au alta parere? |
ha ha
Eu stiu singura de ce nu merge Daflyer si nu spun nimanui.Top secret!
Dar in definitiv si eu cred ca o sa fie aproape chiar, identic cu ce a fost la Oradea o sa fie si e si departe + e mai scump ca la Or pt. ca acum biletele sunt imprimate de impr. nationala deci= platesc impozite la stat nu ca la Or. ca belgienii au primit acordu sa dea de la ei. |
Re: ha ha
Quote:
|
:D :D :D deci nu mere nimeni la Constanta?
|
Quote:
|
aku dk tot am mia, ce mai conteaza, nu-s pe banii mei posturile so....
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
nah |
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning