![]() |
Re: Intalniri Mk3 - Bucuresti
pai am facut tot botu praf ... motoru e ok ... o sa atasez niste poze zilele astea sa le iau de la baieti ... in mare parte am asamblat-o ... o vedeti maine seara la intalnire cum arata ca o sa vin cu ea ... sa ii pun macar un far sa nu ma ia politia ...
restu toate bune si frumoase ... vb maine la 21:00 in fata la academie sau in parcare la mall dupa 21:30 ... |
noroc cu razvan care a fost alaturi de mn, m-a sprijit, ajutat si toate cele ...
daca nu era el nu crek o terminam singur in 2 zile :))) daca are cnv o sticla de far de stanga ... niste donatii sunt bune venite in momentu asta :P |
Quote:
|
pai mergem si vineri ... pentru cine mai vine ... si apoi se tin numai duminica la 12 :P
|
numai vin cu masina ca nu am lumini ... nu am pus inca faruri ... vin cu razvan cu masina :D ... vb la 21:00 in fata la academie :P
|
In ciuda evenimentelor care s-au produs un ultima perioada sper ca toti sa treaca cu bine peste,si vreu sa le multumesc ca m-au sau au vrut sa ma ajute lui Nicu,Tzap si Robert ms
|
pana data viitoare cred ca e si a mea gata si o sa vin cu ea la intalnire ....
|
Lasa Catalin ca o rezolvi tu si pe asta,sa fii sanatos :-)
|
E rezolvata trb masina este in stare de functionare,azischimb bieleta,capul de bara,aripa smaiam spoilule care il rezolv si pe ala :)
|
13 Attachment(s)
Poate ati uitat...
Cum era candva la intalnirile Golf MK 3... |
n-am mai intrat de ceva timp p-aici....cateva pagini in urma au fost cateva replici interesanta, numai ca cine trebuia sa se simta se facea ca ploua :))
frumoase pozele sorin...au fost cateva intalniri f reusite, cum a fost cea de 8 martie de la parcu carol si cea de la gratar, sa n-o uitam nici pe cea de la pescarus cand a venit si paul. poate ne mai strangem o data cei din vechea garda care am fost constant la intalniri. enumar cativa: sorin , florin, robert, tap, lulu, io , mihai, Cva, ... |
ce vremuri frumoase .se vor mai intampla oare???
|
Eu zic ca da. Stai sa vina vara. Ziua e mai lunga, e mai cald afara.
|
10 Attachment(s)
Offff trag aer in piept si imi aduc aminte,ce frumos a fost.Hai sa va pun si eu cateva poze :D Ia ziceti va plac? Mai am daca mai vreti :-P
|
hehe poze din vremurile bune, ma faceti sa caut si eu prin calc dupa pozele alea :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
- Copyright 2026 4Tuning