Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   MK3 - G E K (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/110224-mk3.html)

gekvr6 29-03-12 19:33

Re: MK3 - G E K

@ivite - Da am suspensie reglabila , sunt cam raritati cauciucurile astea 195/40 sau 185/45 deci slabe sanse sa gasesc pe aici la un pret rezonabil.
@mareo - Cauciucurile vor ramane aceleasi Toyo Proxes 195/45/r15.
@ulie.cozmi - De fracat cred ca o sa frece acum depinde si cum ajustez suspensia fata de roata , daca va fii putin mai inalta pe spate nu cred ca voi avea probleme de genu asta.

geo_gee2005_xxx 29-03-12 19:36

du amortizoarele spate la intarit, si ai scapat de grija, lasa jantele asa ca dau prea bine. nu cred ca ai sa cari persoane in spate sa iti faci girji ca atinge!
roluieste si aripile un pic si aia e! spor la treaba!

gekvr6 29-03-12 19:42

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 4956098)
du amortizoarele spate la intarit, si ai scapat de grija, lasa jantele asa ca dau prea bine. nu cred ca ai sa cari persoane in spate sa iti faci girji ca atinge!
roluieste si aripile un pic si aia e! spor la treaba!

Suspensia este reglabila si pot sa zic ca e noua ca anu trecut am cumparat-o in august nu cred ca am apucat sa fac 1500 de km cu ea de cand o am + in spate nu am banchete roata de rezerva mai nimic deci pot sa zic ca nu este nici un fel de greutate.

geo_gee2005_xxx 29-03-12 19:45

Sorin gti daca nu ma insel , tot asa avea reglabila noua si si-a dus amortizoarele la intarit ca sa o faca mai rigida. Le-a dus la cineva in bucuresti ca l-am intrebat si mi-a zis ca omul e super meserias!

gekvr6 29-03-12 19:50

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 4956114)
Sorin gti daca nu ma insel , tot asa avea reglabila noua si si-a dus amortizoarele la intarit ca sa o faca mai rigida. Le-a dus la cineva in bucuresti ca l-am intrebat si mi-a zis ca omul e super meserias!

Depinde acum si ce suspensie are daca a fost SH si era rulata trebuia probabil sa le mai incarce , tipu respectiv are banchete , poate ia si persoane in spate o mai avea si vreun woffer ceva si poate de aia , eu zic ca la mine nu e cazul fiind foarte rigida suspensia si ne avand greutate suplimentara in afara de caroserie in sine.

aditzu_adx 29-03-12 19:58

daca vrei toyo pe 45 am eu 2 bucati....baftaa

iviTe 29-03-12 20:20

aa scz gek uitasem ca sunt pe 15" :lol: da chiar bine zici 195/40 .. nici nu se fabrica cred ... nustiu dece aveam impresia ca sunt pe 16"... lasale omule asa si fa masina dupa roti ca nu iti va parea rau :twisted:

gekvr6 13-04-12 23:01

6 Attachment(s)
Activitate recenta , am terminat de polisat buzele , am pus cauciucurile pe jantele spate (recomand AutoRam langa autogara rahova super profesionisti baietii).
Am reglat suspensia coborand-o vreo juma' de centimetru si spre surprinderea mea si a multora nu imi atinge de nici un fel , am testat-o in gropi mari/mici viteza/incet....
Deja masina a prins contur de aici ma voi bucura 2-3 luni de ea dupa care va intra din nou in hibernare urmand sa ma ocup de tinichigerie si vopsitorie
Pe viitor speram un kit de america si de aici in'colo atentie la detalii....

Adryanno 13-04-12 23:40

Frumos !
Ramai la culoarea asta ? Toata lumea viseaza kit de america:lol::lol:

gekvr6 13-04-12 23:46

Quote:

Originally Posted by Adryanno (Post 4980483)
Frumos !
Ramai la culoarea asta ? Toata lumea viseaza kit de america:lol::lol:

Da culoarea in principiu o sa ramana cam la fel , incerc sa caut un derivat cat mai apropiat de culoarea aceasta dar sa fie metalizata , o sa vad pe parcurs ce si cum.
Cat despre kit-ul de america sar' putea sa il iau mai repede decat e asteptat...

iviTe 14-04-12 00:12

pfaaa ce bine arata :shock: felicitari! imi placeeeee am sa revin la culoarea OEM a jantelor :lol:

gekvr6 14-04-12 00:19

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 4980507)
pfaaa ce bine arata :shock: felicitari! imi placeeeee am sa revin la culoarea OEM a jantelor :lol:

Mersi omule , sa sti ca sunt foarte ok asa OEM si sa sti ca ti-am ascultat sfatu ca am fost aproape sa vand buzele acum sunt cel mai fericit ca nu le-am vandut :D

iviTe 14-04-12 00:23

ehehe ma bucur ca nu le`ai dat buzele :) pe fata daca ai mai pune niste buze de 1" sau 1.5" ar fi perfect ... dar nici asa nu arata rau

gekvr6 14-04-12 00:25

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 4980519)
ehehe ma bucur ca nu le`ai dat buzele :) pe fata daca ai mai pune niste buze de 1" sau 1.5" ar fi perfect ... dar nici asa nu arata rau

Momentan alea de 0.5 sunt tot la baiatu ala la polisat ca i-am zis sa nu se grabeasca la alea sa vad intre timp poate iau 2 de 1.

aditzu_adx 14-04-12 10:38

ma bucur ca ti-au facut si tie treaba buna cei de la auto ram....parca ar merge o buza de 1 sau 1,5 pe fata....a iesit foarte bine dupa polishare....baftaaa...

All times are GMT +2. The time now is 07:47.

- Copyright 2026 4Tuning