Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   ACCELERATE PROJECT (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/109118-accelerate-project.html)

Romario2004 31-01-10 19:36

Re: tobe

Quote:

Originally Posted by 3MAuto (Post 3029221)
Si eu am ceva de genu tobe intermediare m3 e92.Eu le-am facut finale :)siiii suna bine

Tuspi, bine ai venit pe forum.....

Romario2004 31-01-10 19:46

Re: ACCELERATE PROJECT

O intrebare...

ce se mai aude de fisa aceea care urma sa fie trimisa pentru a fi completata de catre membrii.....

daca aveti nevoie de ajutor in crearea ei, astept un pm (de la persoana care o sa se ocupe de centralizarea lor) cu ce date aveti in ea si am sa o fac eu.

Daca nu, puteti sa-mi trimiteti mie adresele de e-mail ale membrilor (adresele celor care s-au inscris in seara aceea si a altor acceleristi) si am sa ma ocup eu de trimiterea fisei, respectiv de centralizarea datelor si crearea bazei de date cu membrii clubului (bineinteles cu cei care sunt interesati in a fi membrii).

Da-ti un pm si am sa va trimit adresa mea de e-mail.

BarsyA 31-01-10 19:51

Mai intai o sa facem o selectie a datelor de care avem nevoie de la fiecare membru dupa care vom elabora aceasta fisa. In acelash timp vom discuta si despre o anumita selectzie a mebrilor sau mai exact o departajare a celor activi care se ocupa de anumite probleme si sunt mereu prezentzi la intruniri si concursuri si a celor care sunt doar membrii de club si vin ocazional sau doar pe site (acest lucru va fi posibil in scurt timp).

danuuuutz 31-01-10 19:51

padre a zis ca sau strans exact 150 ron ziceai ca gazduirea costa 40 euro deci ar fi cam ok! zi ce si cum sa fac(em)!

BarsyA 31-01-10 19:52

Momentan eu detzin lista membrilor lista pe care o vom reedita si o sa incepem trimiterea fishelor catre membrii pentru completare.

danuuuutz 31-01-10 19:54

pai hai sa facem ceva sapt asta si vineri cand ne intalnim sa avem de exemplu fisa aia care nush ce fisa e? e gen fisa de inscriere?

Romario2004 31-01-10 19:56

Quote:

Originally Posted by danuuuutz (Post 3035614)
pai hai sa facem ceva sapt asta si vineri cand ne intalnim sa avem de exemplu fisa aia care nush ce fisa e? e gen fisa de inscriere?

este vorba de fisa in care fiecare membru isi completeaza datele sale... pentru sectiunea de membrii de pe site... si bineinteles pentru baza de date a clubului.

3MAuto 31-01-10 19:56

va multumesc pentru primire.Daca pot sa va fiu de folos sa imi spuneti va ajut cu cea mai mare placere.

BarsyA 31-01-10 19:56

Dap cam asa ceva va fi o fisha de inscriere cu toate datele personale a membrilor clubului. In urma aestor liste vom puteaavea o evidentza mult mai clara.

Romario2004 31-01-10 19:56

se pare ca duminica seara sunt mai multi membri accelerate pe forum decat in cursul saptamanii....

BarsyA 31-01-10 19:58

Un lucruexcelent :D Prin asta am mai lamurit mici detalii :)
In principiu o sa discutam si cred ca planiicam o intalnire pe vineri seara...

danuuuutz 31-01-10 19:59

fisa aia se poate completa si aici pe forum trebuie doar sa ne dea tiparul si dupaia pot si scoase mai usor si mai frumos la imrpimanta pentru a fi la dosar ! deci asteptam tiparul le unchi!!

BarsyA 31-01-10 20:06

Nu o sa fie completate pe forum public ci in particular. vor fi editate si trimise ca si document in atach pe maill fiecarui membru. Dupa completare vor fi trimise inapoi.
Baza de date va fi atat in format electronic cat si fizic dupa cum zicea si nepotu' in dosare.

danuuuutz 31-01-10 20:09

Atunci sa nu uiti sa le aduci vineri oricum o sa iti mai aduc aminte !!

Romario2004 31-01-10 20:28

nu vreti totusi sa ramanem pe un singura setiune a forumului, ca jumate scriem aici si jumate pe cealalta...

All times are GMT +2. The time now is 02:16.

- Copyright 2026 4Tuning