Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team.html)
-   -   Cafeneaua membrilor KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team/108685-cafeneaua-membrilor-katana-team.html)

VaLeX 28-02-10 21:41

Re: Cafeneaua membrilor KATANA TEAM

Mi-a zis Jipianu' , daca mergem la 4TD sa ne vorbim cu cateva zile inainte sa facem o coloana ceva ...oricum , o sa discutam in saptamana cu evenimentul ....

morpheusmaster 28-02-10 21:48

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3133396)
Mi-a zis Jipianu' , daca mergem la 4TD sa ne vorbim cu cateva zile inainte sa facem o coloana ceva ...oricum , o sa discutam in saptamana cu evenimentul ....

CLAR FACEM!!! Plecam toti vineri? Eu merg odata cu PLM TUNING...mai devreme de joi seara eu oricum nu vad masina...

VaLeX 28-02-10 21:51

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3133421)
CLAR FACEM!!! Plecam toti vineri? Eu merg odata cu PLM TUNING...mai devreme de joi seara eu oricum nu vad masina...

Tu nu tre sa fii vineri dimineata la Bucuresti ?

morpheusmaster 28-02-10 21:53

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3133438)
Tu nu tre sa fii vineri dimineata la Bucuresti ?

Nu...in cursul zilei de vineri. Am timp vineri si vineri noapte sa pregatesc masina...ea sambata trebuie sa fie acolo...:)

...deci ne organizam cumva toata moldova?

VaLeX 28-02-10 21:55

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3133449)
Nu...in cursul zilei de vineri. Am timp vineri si vineri noapte sa pregatesc masina...ea sambata trebuie sa fie acolo...:)

...deci ne organizam cumva toata moldova?

Faza e ca noi , sper sa nu gresesc , mergem sa ne uitam ...deci sambata dimineata ar fi o ora de plecare , de fapt vineri seara ....nu stiu , ma dau si eu cu parerea ...oricum totul se stabileste in saptamana aceea.

Eu cred ca intalnirea ar trebui sa fie la Bacau ? sau ...na ...undeva inspre buchale ...

morpheusmaster 28-02-10 22:01

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3133460)
Faza e ca noi , sper sa nu gresesc , mergem sa ne uitam ...deci sambata dimineata ar fi o ora de plecare , de fapt vineri seara ....nu stiu , ma dau si eu cu parerea ...oricum totul se stabileste in saptamana aceea.

Eu cred ca intalnirea ar trebui sa fie la Bacau ? sau ...na ...undeva inspre buchale ...

Pai facem plecari...plecarea celor de vineri si plecarea celor de sambata...sau...na...vineri seara :), noaptea...cum vrei sa ii zici.

Eu cred ca Bacaul e punctul in care se scurg orasele ce ar pleca spre Bucuresti...si dupa intalnire cu focsani si restul...

...eu nu imi permit sa organizez sau mai bine zis initiez cum am facut la KOE...pentru ca eu nu stiu nimic sigur (serios)...ma dau si eu dupa altii (plmistii)...dar daca se intersecteaza ceva...placerea e de partea mea :)

VaLeX 28-02-10 22:03

Mda..pai nici la mine nu e nimic sigur , nici la baietii din club , cel mai bine e sa stabilim in saptamana evenimentului ...parerea mea e ca vineri seara ar fi oke plecarea ...dar , vom sti atunci mai mult.

askhy 09-03-10 15:38

Am vorbit si cu valex pe mess de asta, dar vreau sa stiu daca are rost sa continui :D, am ticluit un site si forum pt Katana (siteul inca nu lam urcat, doar forumul e gata formal) si vreau sa stiu daca se merita sa continui lucrul la ce am inceput :D
link catre forum->

VaLeX 22-03-10 16:20

Quote:

Originally Posted by askhy (Post 3164325)
Am vorbit si cu valex pe mess de asta, dar vreau sa stiu daca are rost sa continui :D, am ticluit un site si forum pt Katana (siteul inca nu lam urcat, doar forumul e gata formal) si vreau sa stiu daca se merita sa continui lucrul la ce am inceput :D
link catre forum->

Multumim askhy , insa vom ramane momentan pe forumul 4T. Asteptam sa termine si Ghici site`ul si dupa aceea mai vedem. Multumim pentru intentie oricum.

Ps. Stefane, poze cu noi la 4TDays nu ai ??

stefan_88 23-03-10 09:04

1 Attachment(s)
:arrow:
Attachment 1383742

VaLeX 23-03-10 10:55

Ce indignat sunt :lol:

B-61-KYS 30-03-10 22:55

si ce inalt :))

ps. Mi-a facut o deosebita placere sa va revad baieti! Numai bine ;)

VaLeX 30-03-10 22:57

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 3234453)
si ce inalt :))

ps. Mi-a facut o deosebita placere sa va revad baieti! Numai bine ;)

Stateam pe-o treapta bai Strumfule :lol:

ps. Si noua ne-a facut placere sa mai schimbam o gluma, o parere ...chiar ne-a fost dor de tine :oops:

NOOOOOOOOOOTTTTTTTTT
:lol:

askhy 02-04-10 10:08

Fie ca bucuria invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi!

Echipa Full Throttle racing team va ureaza Paste fericit!

buddy_lexx 08-04-10 11:57

cam slabuta activitatea pe aici...ce se intampla baieti???

All times are GMT +2. The time now is 16:53.

- Copyright 2026 4Tuning