![]() |
Re: Cafeneaua membrilor KATANA TEAM
Mi-a zis Jipianu' , daca mergem la 4TD sa ne vorbim cu cateva zile inainte sa facem o coloana ceva ...oricum , o sa discutam in saptamana cu evenimentul ....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
...deci ne organizam cumva toata moldova? |
Quote:
Eu cred ca intalnirea ar trebui sa fie la Bacau ? sau ...na ...undeva inspre buchale ... |
Quote:
Eu cred ca Bacaul e punctul in care se scurg orasele ce ar pleca spre Bucuresti...si dupa intalnire cu focsani si restul... ...eu nu imi permit sa organizez sau mai bine zis initiez cum am facut la KOE...pentru ca eu nu stiu nimic sigur (serios)...ma dau si eu dupa altii (plmistii)...dar daca se intersecteaza ceva...placerea e de partea mea :) |
Mda..pai nici la mine nu e nimic sigur , nici la baietii din club , cel mai bine e sa stabilim in saptamana evenimentului ...parerea mea e ca vineri seara ar fi oke plecarea ...dar , vom sti atunci mai mult.
|
Am vorbit si cu valex pe mess de asta, dar vreau sa stiu daca are rost sa continui :D, am ticluit un site si forum pt Katana (siteul inca nu lam urcat, doar forumul e gata formal) si vreau sa stiu daca se merita sa continui lucrul la ce am inceput :D
link catre forum-> |
Quote:
Ps. Stefane, poze cu noi la 4TDays nu ai ?? |
1 Attachment(s)
:arrow:
Attachment 1383742 |
Ce indignat sunt :lol:
|
si ce inalt :))
ps. Mi-a facut o deosebita placere sa va revad baieti! Numai bine ;) |
Quote:
ps. Si noua ne-a facut placere sa mai schimbam o gluma, o parere ...chiar ne-a fost dor de tine :oops: NOOOOOOOOOOTTTTTTTTT |
Fie ca bucuria invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi!
Echipa Full Throttle racing team va ureaza Paste fericit! |
cam slabuta activitatea pe aici...ce se intampla baieti???
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning