![]() |
Re: 1 mai 2009, 402 m @ Constanta
Daca Mazare era cu adevarat pasionat de curse, facea de mult demersurile pt construirea unei piste unde se puteau desfasura lejer astfel de evenimente, si taxati atat participantii cat si spectatorii si cu timpul se recupera investitia. Si asta e valabil pt toate orasele resedinta de judet. Iar cei care sunteti de parere ca prin anularea evenimentelor de drag se incurajeaza cursele ilegale, intr-un fel aveti cea mai mare dreptate. Sunt destui cei care isi tin masinile in garaj si investesc in ele doar pt a participa la legale, isi fac planurile cu mult inainte, bat sute de km si ii asteapta o surpriza de genul asta. RUSINE organizatorilor, RUSINE autoritatilor.
|
desi cand am plecat de la Constanta (la 500 km de casa) aveam convingerea ca Legal Racing este de vina ca nu s-a tinut cursa, se pare ca v-au fost bagate bete in roate (daca varianta voastra e cea adevarata) - poate o sa gasiti o modalitate sa plateasca cei care nu au vrut ca acest eveniment sa se desfasoare.
|
Quote:
Mi-ar facea placere sa fi reusit un eveniment frumos, pcat ca satisfactia o au acum cei care ingroapa aceasta pasiune. |
Quote:
Noi am aratat public la orice a dorit actele, am chemat tv sa filmeze actele... am facut tot ce trebuia si asta cu profesionalism. Faptul ca nu am reusit din motove ... sau ca anul trecut a plouat...nu poti oferi certitudini, dar daca am vazut ca e incurcat nu am taxat nici o inscriere, nu am luat un ban desi cheltuieli au fost. |
In cazul unor evenimente de amploare ( cum ar fi fost si acesta) se procedeaza oficial pana in cel mai mic detaliu.
In primul rand nu trebuia semnat actul de ANULARE ci de AMANARE. Sau amandoua, concomitent. Pentru ca asa se procedeaza in afaceri:) Trebuia sa va ganditi logic ca Politia nu va sta pe pozitii si sambata si duminica si mereu, pentru ca voi nu stiti sigur cand organizati ce organizati. Totul trebuia stabilit in detaliu. Logistica evenimentului de altfel. Iar cu actele nu e de joaca. Unde e ceva ambiguu, adio si la revedere. Cu siguranta cine v-a facut cu mana, si-a luat masurile necesare. |
A fost ales gresit locul de desfasurare .asta e parerea mea atata timp cat in aceea zi se pregateau sa iasa din mamaia mai mult de 5 000 de oameni !
asta este ne-au luat-o ungurii inainte cu demonstratia lor de 20 min ! s-a facut atata mare tam-tam si a iesit o balarie ! daca se desfasurau evenimentele simultan ! cu siguranta asi coulhard se baga la o linie ! parerea mea e ca tase n-a stiut sa gestioneze bine momentul ! ai fixat o data n-o mai amana frateee! |
Quote:
|
eu unul sper ca tot acest incident,sa duca spre ceva mai bun,si poate in curand va fi cu adevarat o cursa in cta,ca in orasul asta nu mai misca nimic de ceva timp (ma refer la legale) si daca e vinovat cineva,sper sa nu aiba scapare,chiar sa platesca pt ca si'a batut joc de o gramda de oameni,sa nu mai vb de cei care au venit de la sute de km ca sa faca show,felicitari si respect celor care au venit,au fost solitari,si'au mentinut pozitia pana in ultimul moment si la plecare multi au pelcat in stil,bv lor,nu treb sa va da'ti batuti,sunt curios ce o sa se intample,dar la modul oficial,restul,s'a terminat,nu a iesit nimic bun azi si atat,sa vb ce'i in cunostinta de cauza
|
Quote:
Noi nu ne ferim de nimeni .. ne chinuim , ne luptam cu autoritatile .. iar cand vom avea ceva sigur va afla toata lumea .,.. Suntem Si noi orgamnizatori de astfel de evenimente si stiom foarte bine ce implica asta .. iar eu mai sus nu am facut nici o ironie ..ci pur si simplu mi-am spus punctul de vedere ca spectator |
Toata lumea vorbeste ca LR a luat teapa ... ca Sebastian a fost "ars" de politie ...etc ...
Eu sincer va zic asa .. cei care au luat teapa sunt persoanele care au ajuns acolo ... asta dupa ce au facut sute de km ... dupa ce au cheltui milioane sa ajunga acolo ...voi ati luat teapa ... ei nu au pierdut nimika ... nu e nevoie sa fiti chiar asa de credului ... Daca vreti sa traiti ca strutii ... bafta ... daca nu ... cinste voua ... P.S. - cand alegi o locatie te gandesti de 10 ori ... vorba aia ... sufli si in iaurt ... nu alegi de dragul de a alege. |
|
fortza aia mare clipu asta :D TRU
|
pana mea ce intorsatura iau toate fratilor poate ca e mai bine ca nu s-au tinut pe ploaie cine stie ce se mai intampla ......:D
|
cu alte cuvinte am luat-o in gura.........multumim celor care au anulat cursa........
la mai mare................ |
Am citit ultimele 5 pagini in care sunt o gramada de motive (presupuneri) pt care nu s-a tinut cursa si ce nu stiti e ca doamna Elena Francu (doamna cu A3-ul rosu) vorbea cu cineva la telefon si eram in preajma ei si am auzit cand zicea ca a sunat-o Mazare si a zis ca nu vrea sa se mai tina nici o cursa pt ca la randul lui el a fost sunat de doamna ministru (banuiesc ca Elena Udrea) si a zis ca nu poate sa-si bata joc de oamenii care au venit in weekend-ul asta la mare si au cheltuit aproape 2 milioane de euro, inchizand strada ca o sa se creeze aglomeratie si ***aturi deastea.
Personal cred ca Mazare nu a vrut sau nu a putut sa treaca peste dorinta blondei si a anulat cursa sa-i faca pe plac. PS: Mai bine doamna ministru se preocupa de drumul de intoarcere de la Constanta pana la Cernavoda care a fost extra aglomerat...dar asta e Romania si astia sunt romanii. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:57. |
- Copyright 2026 4Tuning