![]() |
Re: Golf 4 - the bitch!
DA,o sa ai probleme ...singura optiune este sa iti pui numar mic(cum au pe motoare) dar trebuie ceva rrelatii si multi bani
..numarul l-am prins de grila ....am lasat spoileru curat ..o sa revin cu poze ;)...sa nu imi furati ideea :lol::lol: |
jock...daca iti spun ca si eu mi-am luat bandou si este la umplut/vopsit ai sa spui ca te copiez???:lol::lol:
chiar a iesit misto...da nu stiu ce sa spun de numar...ca unul mare nu prea ai unde sa pui, fa-ti rost de unul mic...merita |
jock...daca iti spun ca si eu mi-am luat bandou si este la umplut/vopsit ai sa spui ca te copiez???:lol::lol:
chiar a iesit misto...da nu stiu ce sa spun de numar...ca unul mare nu prea ai unde sa pui, fa-ti rost de unul mic...merita |
5 Attachment(s)
:lol::lol::lol: ... sa fim seriosi 8) ... chiar ma bucur ca il faci asa...o sa vina perfect pe masina ;)
..poze cu grila in constructie si prinderea numarului pe grila spoiler ;) |
tare sunt curios sa vad cum iese grila :D ...numaru eu zic ca e ok acolo unde l-ai pus. nare rost sa mai iei unu mic, se vede ce era de vazut (bandoul plin) :D
toate felicitarile mele pt masina |
1 Attachment(s)
grila o sa vina ca in poza(in mare parte).... vopsita in negru mat..
|
5 Attachment(s)
..munca de azi
|
nota 10 JOCK ... eu am vandut jucaria ... am investit banii in altceva urmeaza probabil un leasing la un leon ... :)
|
Mersi
...merge si ala modificat :twisted::twisted::twisted: |
1 Attachment(s)
cel mai bine iti iei un numar patrat(de masina)...chiar daca e mare si il "atarni" asa cumva....
cu grila asa... sa inteleg ca mai coboara capota? |
..momentan numaru ramane asa cum este acum iar capota vine doar indreptata , e facut bad-u stramb :sad:
..pe viitor nu se stie...poate vine alt bad :twisted: |
superba masina....incredibil ce pasionati sunt unii... totusi, ai investit destui bani in ea si am citit pe aici ca ai vrea s`o dai cu 6000 :|. fii serios, n`ash dao nici cu 10 000 daca mi s`ar oferii la cata munca ai bagat in ea....
|
Multumesc
...la cum arata acum ( zgariata toata) nici 3 mii nu mai iau :lol:....dar nu e cazul , problema cu vanzarea se pune numai cand "vin zilele negre" si prin ograda mea ....sper sa nu ajung in situatia asta ;) |
Atunci sa-ti de-a Domnu' doar zile senine!!! :mrhappy:
|
Multumesc sheriff ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:59. |
- Copyright 2026 4Tuning