![]() |
|
Re: Diverse discutii
Parca e ala de la Concordia,la Cartier vest (il vezi dupa DN1)
|
stiu de ala....am uitat sa precizez ca toalele sint pt un copilas de 1-2 ani...mai stiu de unul prin mal-rosu...cred ca ma opresc pe strada si le dau la aia care cersesc la semafoare.......
|
Quote:
|
sau vorbeste la protectia copilului..stiu ca era in sediul primariei CASA ALBA ....
|
si mai era un sediu din asta numit ASCHRF (o asociatie pt copii cu handicap) pe langa hotelul prahova... :) langa trezorerie sau ce e acoolo
|
s-a rezolvat....le-am lasat la protectia copilului din vest....multumesc pt indrumari......
|
plancton mai organizezi intalnirea aia?
|
nu mai lasa.Ramane la atitudinea altora mult mai jmekeri decat mine.Asta e un forum de caterinca ;)
|
bha nebune...nu e vb de shmecherie ...k e forum de kterink sau nu!! intelege drq si tu odata!!!
ce vrei tu sa faci?...sa umplii sala de masini??....pentru` ?....ai rabdare sa mai dea caldura si o sa vezi ceva frumos!! ti`am zis ...tu esti mai "nou" p`aciulea fata de altii!!! ...asha k stai linishtit....nu`ti mai da batai de cap degeaba!!! ....knd o sa fie ceva o aflii!! si gata.....termina-te cu ironia si atacurile la persoana!!! |
bah o sa vin lume da sa nu va asteptati sa stea in frig o sa vin doar de dragu ca sa anuntat ca e ceva oficial
|
oricum e forum de caterinca,toata lumea o stie ;)
|
Quote:
Organizeaza frate ce vrei , unde vrei , cand vrei ! Nu mai zice ca nu te lasam noi ... |
Pe 1 februarie te poti manifesta impotriva taxei auto in piata victoriei
In caz ca vrea sa se duca cineva :) |
eu oricum am drum...daca se nimereste sa fiu acolo la ora aia...o sa iau o masinuta preventiv la mine :))
|
[QUOTE=shantzu;1328491]pai daca tu incepi caterinca , noi o continuam :lol:
bravo mah.....indeamna lumea la prostii....:???: |
| All times are GMT +2. The time now is 03:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning