![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
Un eclipse...totul e brush inclusiv jantele :D...nu e cine stie ce da ma plictiseam :D
|
acu fara nici o suparare dar masina asta nu e modificata mai delok...tint p geamuri 2 pleoape si prelungire spoiler fatza si prag...culoarea e cam ireala ...de admirat incercarea de a face jentile din brush ...dar ai pierdut timp mult degeaba cand puteai sa cautzi dp alta masina sa adaptezi...si spoileru fata e prelungit nasol... in dreapt se trange catre interior in timp ce pe stanga continua in jos drept
|
asa e :D da nu prea aveam chef :D
|
poi nu mai posta orice masina asa la ''n-am ce face''
|
2 Attachment(s)
masina de la chalnges - clean look
|
Pe topicul Challenges spuneai
Quote:
|
Quote:
|
ba io nu va inteleg dc omu face putine modificari nu e bine ca sunt prea putine dc face prea multe iar nu e bine ..suntei de rasu curcilor si nu altceva ....cum nene sa faca cine vt aici in afara de cei care sunt in usergroup ca imediat se sare cu gura si se arunca cu bolovani ....dc facea oricare user din vt usergroup masina asta sareati in sus si spunea-ti mama ce masina tare frate si asa mai departe ...da avand in vedere ca am facuto io gata nu e bine ...iti amintesc gabi ca la bmw aceasi chestie a facuto si shantzu si toti mama ce misto bla bla ...masina asta am facuto ca sa vad cat duce "p.... " la unii ...(sa nu zic cuvantu ca sa nu iau ban cine intelege intelege ) deci frate dc fac io sau no limits sau mai stiu io cine aceasi masina ca gabi shantu andrei etc de exemplu se voteaza masina celui care e in usergoup ....deci io nush ce vreti voi de la vt vreti sa fiti singurii pe pamantu asta care face vt si sa ziceti intre voi mama ce bun esti ms x si tu esti bun y ..avand un clan de la t pana la z ...ca a b si asa mai departe sunt deja prea buni ca sa se mai chinuie ..doamne penibil ....deci PENIBIL ////masina asta opelu am vrut sa fac aceasi chestie care a facuto shantu la bmw o janta schimbat o usa shaved un prag ...la el misto la mine naspa normal ca e la mine .......va dau un sfat intai uitati-va la lucrarile voastre puse pe alte siteri de specialitate vedeti ce pareri va dau ...si apoi comentati lucariele altora la sange ...ziceti frate unde e greseala ..si app ce au jentile alea ...au fost puse pe un porcshe ce de opel nu au fata sau ca sunt puse de mine si mam gandit la ideea asta nu mai e bine ....
|
2 Attachment(s)
imi retrag acuzatia,chiar nu a dat cu brush acolo,a selectat si imprejurul roti si in loc sa iei eraser tool (e) si sa dai pe acolo forma cauciucului initial ai zis ca mai bine lasi asa decupat aiurea...imi place ca mai esti si bun de gura...lasa tu denumirea Virtual Tuning`ului ca nu`i fi tu acuma mai cu motz sa`i zici VStyiling :) (tu nu te`ai gandit ca noi astia care le facem smooth ne ocupam mai mult de motor?? :) )
LE: si ca sa nu irosesc postu,pun si eu ultima creatie,e mai praf ca a fost low-res originalu da` chiar vroiam sa o fac :) |
2 Attachment(s)
hai sa pun si eu ultima capodopera ca-s plecat zilele astea si nu pot s-o pun...
un chevrolet aveo...nijte semnalizari clare....i-am netezit nijte cute p bara si p capota ca nu prea imi placeau....oleak d chop-top ca era prea inalta ptr gustu meu...si in final de la orash am trimis-o la tzara=)) |
bravo...chiar reusita masina :shock: :D
|
2 Attachment(s)
.............
|
2 Attachment(s)
american muscle:lol: :lol: :D
|
Quote:
|
unde sunt masinile alea frumoase de faceau mai demult...scuzati absentza...munca.....:|
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning