![]() |
Re: Discutii despre orice!
Unde Gasesc o luneta de Golf 4 variant Urgent.
|
Ce-ai facut? Ai spart-o?:lol:
|
aveam 2 boxe mari in portbagaj. si ma`m dat de la semaforu de la marinex cu unu cu un mercedes :)) cand iam dat a 2. sau balansat boxele si sa fisurat complect :)) are o gaura in el ca un glont :)) dar inca il tine folia
Am vb cu Remus pop. are dar numa`i cu haion 6 mil . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ideea este ca caut urgent o luneta... are cineva ceva nr de telefon. de la baietii din Satu nou de jos`. sacalaseti plm. Deci Cu Remus am vb. are doar cu Haion. :( nu am ce face cu haionu, ma`i am 1 de rezerva :)) |
de ce nu incerci si nou? la dezmembrari nu prea stau astia sa le dea jos, e mai simplu cu tot cu usa (am cautat si eu la un moment dat si mi-a fost mai convenabil de nou). de exemplu la auto glass sau cum se cheama, fostul dacia service, imediat dupa plaza si lukoil. sint mai ieftini ca gimarom sau cei de pe margeanului.
bafta |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
am rezolvat problema. mi-am luat luneta, si cu aceasi ocazie mi-am schimbat si partbrizu k imi era crapat de la Nord la Sud :)) deja is lipite pe masina. luni, sau marti mi-am facut programare la Ady sa-mi puna folie pe luneta :) |
Ma uitam printre anunturi pe emm si uitati ce am gasit
http://www.emaramures.ro/Anunturi-Ma...a-de-18-30-ani ce ziceti ? :lol: |
Quote:
|
Mai exista in orasul asta un loc unde ne putem delecta cu un kart ? Daca nu satu mare ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:55. |
- Copyright 2026 4Tuning