![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
cel putin asa erea in toamna... stiu din experienta lui tata... l-a prins la ionesti si nu avea chenar i-a dat amenda...
|
Quote:
|
Tinand cont ca vorbeste de organele de la Ionesti impreuna cu care am cateva experiente tragi-comice, trecand peste stupiditatea afirmatiilor tind sa-l cred.Nu dezvolt ca s-ar putea sa-mi spuneti sa ma apuc de scris basme....Mai bine sa nu aveti treaba cu ei.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
DemonS Probabil facea referire la chenarul ala care incadreaza numarull, nu la suportul de numar de care spunea Kameleon, dar DemonS a incurcat borcanele.
|
Quote:
|
Mai bine... sa iti dea si amenda ca nu ai actele la tine si sa te mai puna sa te prezinti la sectie cu certificatul "in dinti" sa il predai.
|
Quote:
|
amenda pentru ca n`ai actele la tine este 401 lei in 48 ore si 800 lei dupa 48 ore ...:))))
|
1 Attachment(s)
Quote:
eu vorbeam de: |
Quote:
|
Quote:
ORICE MODIFICARE adusa PLACUTEI DE INMATRICULARE atrage dupa sine amendarea conducatorului auto sau dupa caz, retinerea certificatului auto. In cazul nostru( romania ) depinde de cat de prost e politistul... in mod normal nu ai voie sa faci gauri in placuta, nu ai voie sa stergi cu acetona acea dunga neagra de pe placuta(asa cum o am eu), sau sa stergi intentionat litere, sau sa impiedici vizibilitatea numarului... sau chestii de genu... facem pe riscul nostru , la fel cum e risc si la folii , indiferent cat sunt sau nu de omologate. NU intereseaza pe nimeni cu ce ai numarul pus pe masina atata timp cat il ai ! Fie cu suport din plastic ( ca poza de mai sus) , fie Bison ca mine, fie guma orbit , fie scuipat.... e fix problema noastra , in special cand vrem sa il dam jos, sau daca il pierdem sau ne este furat :) |
De astazi am intrat si eu in randul astora cu permis.:joy:
|
sa il stapanesti sanatos
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:58. |
|
- Copyright 2026 4Tuning