![]() |
|
Re: Diverse discutii
da..ia masina aia ca daca o aveai..te luam sambata la Buc :) sa te plimb.
|
Nu e deja una rosie acolo ? sau nu e care trebuie ?
|
nu e de care trebuie. e o VarzaTEC de 1xx cai. trebuie plusat mai mult :)
|
O sa fie si o intalnire nocturna......... si o sa vedeti ca e marfa... cat despre cea de sambata... I'm in.
|
Cand am spus ca vb povesti ma referam la faptu ca unu vreau unu nu vrea si asa mai departe!;)
|
varza tec, mda. very original, sa zic si eu de 1,8 TefaSaI?
skama aia da, tind sa-ti dau dreptate. :) |
vezi ca al meu nu TFSI... ;) al meu e 1.8 ala de il vezi pe vwvortex la 400 de cai, da? :)
|
bogdane ,tre !!devenitzi penibili fratzilor umpletzi forumul cu discutzii interminabile........audi e cel mai tare e bine?
si ptr tre honda e the best ma..... hai sa nu o mai lalaim ca am o impresie de ''dejavu''[sau cum draq se scrie] de cand vw era cea mai tare..... chiar nu isi au rostul niste discutzii care nu se vor termina niciodata....daca maine bogdane te vad cu skyline japonezele sunt cele mai tari,si invers daca tre isi trage vreun m3 nemtzoaicele frate sunt marfa!! deja exageratzi...[parerea mea] |
Quote:
si nu dupa 12 noaptea ci pe la 8 PM |
Quote:
|
pwla pwla pwla:blahblah::blahblah::blahblah::blahblah::blahb lah::blahblah:
|
Count me in ................. dar burta mea de o tona nu prea se intele cu frigu deci as prefera caldura .................. in orice caz e nevoie de ceva stiti unde ma gasi-ti sprijin ideea oricand s-ar pune ea in aplicare si sper sa fiu acolo ................................. Let's ruuuummmmmmmmmmmmbbbbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeel llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll ................................... :P
|
Quote:
|
Quote:
PS:boringgggggg! |
Quote:
calmeaza-te baiatule... esti mai "nou" fata de cei cu care te certi..legat de aceasta intalnire.... vrei sa vii bine, nu vrei, tot bine !!! .... am incheiat discutia.... knd o sa fie ...o sa fie lumea anuntata....si nu neaparat pe forum!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:41. |
|
- Copyright 2026 4Tuning