![]() |
Re: Discutii despre orice!
Mie mi se pare ca proprietarul a imbinat placutul cu utilul.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
si mai cred ca esti si gay si iti plac negri dupa ce avatar ai cum ziceam- stai jos, cunoaste ti locul, si spune mi daddy de acum inainte. Quote:
Quote:
invit si pe altii sa descrie cum il vad ei pe copilasul asta cu alte sinonime :lol::lol::lol::lol::lol: |
Da maestre, cum spui tu. Ma rog.
Invitai, cei care ma cunosc or sa te dezaageasca. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
da' terminati odata! :chainsaw: Ca prea multe "spam-uri" primesc pe mail.
Calmati-va, trageti aer in piept :chillpill, numarati pana la 10. Alta treaba n-aveti decat sa va impungeti pe forum? Si eu am tractor, cel mai comun motor din RO, 1900 TDI, nici macar nu-i PD, nici macar turbina pe ea nu-i cu geometrie variabila deci performante = 0, insa pentru asta tot investesc de 4 ani incoace in ea, tot imi e draga si nu e doar o masina care ma duce de colo pana colo. Pasiunea pentru masini nu se masoara doar in cai putere, cuplu si timpi. De exemplu, ieri am terminat de montat pe tractorul meu un Tempomat facut de mine de la 0(nu cu maneta cumparata, ci cea originala modificata si facuta toata electrica, de la butoane la circuite) dupa schitele originale a masinii, legata, activata si testata. Deci, pasiunea poate veni in multe forme, sa-ncercam sa nu fim artagosi, daca altii au mai multe cunostinte, mai bine sa incerce sa invete si pe altii, nu sa ii "ia in balon"... |
Quote:
ps. felicitari razvyrulz pt imbunatatatirea masinii mai ales ca ai facut totul singur! 8-):yes::yes: Nu stiu daca e cineva artagos aici, dar mie mi s a parut ca un 'nimeni in drum' sau 'zero barat' incearca sa ma 'ia in balon' si mi se pare ca e momentul sa invete isi cunoasca limitele si locul si ce isi poate permite sa spuna si ce nu. un fel de lectie de viata, o sa i ajute daca invata ceva din experienta asta. nu e vorba de cunostinte, ce masini conducem si cum, experienta si indemanare la volan, aici e vorba de lucruri mult mai simple, adica de atitudine, comportament in public si respect, mai pe scurt bun simt. mi se pare ca ii lipseste la acest Gavroche al forumului. |
Quote:
|
nu atat de mult... maneta am facut-o in 4 ore. de la A la Z. Montatul pe masina si activatul cam 2 ore. :) +vreo 3 zile documentatia de dinainte :)
|
Quote:
L.E: Felicitari Razvane! Km multi fara probleme ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Tempomat adica... cruise control cu alt nume la VW?
|
dada:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning