Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

alexfaq 08-05-11 19:35

Re: Discutii Diverse Intre Useri

Quote:

Originally Posted by PrietenCuTine (Post 4312042)
Ai dreptate Caddy, oricum csenonu` e ineficient daca nu e si cu lupa; El fiind montat in far normal cu oglinda pentru bec - halogen il pui degeaba ca sa nu mai vorbim ca ii orbesti pe ceilalti participanti la trafic.

Dc zici ca il montezi degeaba, chiar vezi mult mai bine decat cu bec halogen, e logic si normal pentru ca intensitatea lumii este mult mai mare, dar intr-adevar derajezi ceilalti participanti in trafic, eu unu am xenon pe far fara lupa si sunt foarte multumit!

SaproDVL 08-05-11 20:01

:)) ma doare`n cot de restu, sa vada ochiu meu bine, nu ? :shock:

fan3xxl 08-05-11 22:13

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 4311860)
Imi spuneti si mie va rog frumos de cat e xenonul de pe audi ? :lol:

pare a avea o tenta de albastru...posibil sa fie 8000K, nu bag mana`n foc...asta e parerea mea, nu`s expert.

Quote:

Originally Posted by alexfaq (Post 4312225)
Dc zici ca il montezi degeaba, chiar vezi mult mai bine decat cu bec halogen, e logic si normal pentru ca intensitatea lumii este mult mai mare, dar intr-adevar derajezi ceilalti participanti in trafic, eu unu am xenon pe far fara lupa si sunt foarte multumit!

mai treci u planga mine p valea oltului, sa vezi ce`ti sparg farurile!!!!:D:D

PrietenCuTine 09-05-11 10:09

3 Attachment(s)
Asa eram si eu inainte cand am avut csenon fara lupa... Vedeam bine chiar daca mai primeam cate un blitz de la cel care venea pe contra sens. Daca nu primesti blitz-uri de la cei care iti vin din fata asta nu inseamna ca nu ii deranjezi. Uite o poza cu chinezariile de lupe din alea de care am avut eu si acum sunt pe alta masina... ce bine dau farurile alea pe alb :dribble: :dribble: :dribble:

trafy-vr6 09-05-11 10:15

ce mijtou se vedeau

PrietenCuTine 09-05-11 10:18

De ce zici ca se vedeau ?! Se vad si in continuare dar la alt proprietar... Sa le stapaneasca sanatos nenea gino !8)

mydream 09-05-11 12:34

si eu am xenon fara lupe ... si nu deranjez pe nimeni in trafic cu scurta ... ca am palarie dinaia in cap :lol: dar de lunga no comment :)))

fan3xxl 09-05-11 13:37

Quote:

Originally Posted by mydream (Post 4313826)
si eu am xenon fara lupe ... si nu deranjez pe nimeni in trafic cu scurta ... ca am palarie dinaia in cap :lol: dar de lunga no comment :)))

asa conduci ma u? cu palarie in cap?

Dj. Kameleon 10-05-11 07:30

care ai nr de inmatriculare lipit cu banda dublu adeziva...tine sau raman fara el,ca le-as lipi si eu asa sa dau jos plasticurile alea care tin nr...?

trafy-vr6 10-05-11 07:32

am eu la 6-ar. il am de cateva luni si a tinut. am pus vreo 3 -4 dungi de banda dublu adeziva Bison cat numarul de lunga

Dj. Kameleon 10-05-11 07:34

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4315601)
am eu la 6-ar. il am de cateva luni si a tinut. am pus vreo 3 -4 dungi de banda dublu adeziva Bison cat numarul de lunga

aham..ms de raspuns...atunci incerc si eu ca n-as vrea sa ingauresc nr sa le prind cu suruburi...

CaDDy 10-05-11 11:39

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Dj. Kameleon (Post 4315603)
aham..ms de raspuns...atunci incerc si eu ca n-as vrea sa ingauresc nr sa le prind cu suruburi...

eu am din noiembrie numarul prins asa... a rezistat la N jeturi la omv... spalatorii ... iarna asta cu gheata si de toate... .si acum imi cam fac probleme cum o sale dau jos cand vand masina :)))

deci ... tin fara probleme, poti sa lipesti

PS: tot Bison am folosit si e , banda verde, special pt auto , nu neagra. este in jur de 8-10 lei

Victor_WRC 10-05-11 16:38

Quote:

Originally Posted by Dj. Kameleon (Post 4315600)
care ai nr de inmatriculare lipit cu banda dublu adeziva...tine sau raman fara el,ca le-as lipi si eu asa sa dau jos plasticurile alea care tin nr...?

sfatul meu :.............e deajuns sa pui pe margini si o fasie la mijloc ;)........de banda dubla adeziva de la Bison ;)..........eu si dupa ce am spart o parte din bara fata , numaru era tot la locul lui :lol::lol::lol:............partea mai nasoala e cand vrei sa-l dai jos :lol::lol::lol:.........cel mai usor se da jos cu benzina si feonul :lol::lol:............sau decat cu feonul .......acum depinde cat de repede vrei sa le dai jos :lol::lol::lol:

DemonS 10-05-11 17:43

Quote:

Originally Posted by Dj. Kameleon (Post 4315600)

Daca te opreste politia te articuleaza cu 50-100lei daca n-ai chenarul...

GOGU_VL 10-05-11 18:12

Quote:

Originally Posted by DemonS (Post 4316763)
Daca te opreste politia te articuleaza cu 50-100lei daca n-ai chenarul...

Ai doar 15ani, de unde stii tu atatea reguli ? ? ?
Eu merg cu banda dublu adeziva de 2ani sub numere, si nu mi-a zis nici un politist ceva de vreo amenda......

All times are GMT +2. The time now is 00:24.

- Copyright 2026 4Tuning