![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Quote:
|
:)) ma doare`n cot de restu, sa vada ochiu meu bine, nu ? :shock:
|
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Asa eram si eu inainte cand am avut csenon fara lupa... Vedeam bine chiar daca mai primeam cate un blitz de la cel care venea pe contra sens. Daca nu primesti blitz-uri de la cei care iti vin din fata asta nu inseamna ca nu ii deranjezi. Uite o poza cu chinezariile de lupe din alea de care am avut eu si acum sunt pe alta masina... ce bine dau farurile alea pe alb :dribble: :dribble: :dribble:
|
ce mijtou se vedeau
|
De ce zici ca se vedeau ?! Se vad si in continuare dar la alt proprietar... Sa le stapaneasca sanatos nenea gino !8)
|
si eu am xenon fara lupe ... si nu deranjez pe nimeni in trafic cu scurta ... ca am palarie dinaia in cap :lol: dar de lunga no comment :)))
|
Quote:
|
care ai nr de inmatriculare lipit cu banda dublu adeziva...tine sau raman fara el,ca le-as lipi si eu asa sa dau jos plasticurile alea care tin nr...?
|
am eu la 6-ar. il am de cateva luni si a tinut. am pus vreo 3 -4 dungi de banda dublu adeziva Bison cat numarul de lunga
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
deci ... tin fara probleme, poti sa lipesti PS: tot Bison am folosit si e , banda verde, special pt auto , nu neagra. este in jur de 8-10 lei |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu merg cu banda dublu adeziva de 2ani sub numere, si nu mi-a zis nici un politist ceva de vreo amenda...... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning