Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

bo$$u 09-06-07 17:32

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
un BMW nu prea reusit,

P.S culoarea stiu ca ireala da asa am vrut-o ia ...:oops:

Cobra2007 09-06-07 17:36

selectii aiurea rau, capota aceea de carbon nu ai facuto bn , unde ai dat cu negru la spoiler nu ti-a iesit bn....

bo$$u 09-06-07 17:42

mane fac vt de 2 sapt vreau si io sa ma inv si pe mine cnv mai bine d, singur e greu de inv...

Mastermindutz 09-06-07 18:21

bossu si eu am invatzat singur singurel si zic ca imi ies nijte lucrari destul d reushite...vezi ca sunt foarte multe tutoriale p net..te invatza orice vrei..in legatura cu mashina...jalnica...selectii nasoale pe deasupra la acoperish...capota super najpa cu portiuni de blur urat si parca e facuta cu denivelari..de reflexii nu mai zicem nimik......Curaj totu se invatza

Cobra2007 09-06-07 18:22

te inteleg...dar cu totii am invatat singuri...sunt ogramada de tutoriale VT, e imposibil sa nu gasesti.

no limits design 09-06-07 18:28

;)
Quote:

Originally Posted by Mastermindutz (Post 940804)
bossu si eu am invatzat singur singurel si zic ca imi ies nijte lucrari destul d reushite...vezi ca sunt foarte multe tutoriale p net..te invatza orice vrei..in legatura cu mashina...jalnica...selectii nasoale pe deasupra la acoperish...capota super najpa cu portiuni de blur urat si parca e facuta cu denivelari..de reflexii nu mai zicem nimik......Curaj totu se invatza

sa stii k nici tu nu eshti prea breaz la vt .;) .......... mai ai shi tu de invatzat:D ........... bafta la totzi .... shi ms pentru comenturile la ursuletz

69WRX 09-06-07 18:31

Quote:

Originally Posted by Mastermindutz (Post 940692)
chill down omu...poate a vrut sa sugereze ca e ud p jos si de aia se reflecta jentile ..in afara de selectiile rotzii spate si oglinzile tot respectu ptr mashina:>

scuze ptr greselile din postul anterior dar sunt obosit rau....deci...eu nu am zic nimic de reflexiile jantelor..am zis ca lateralul masini se reflecta pe pamant..piatra cubica..si piatra cubica se reflecta pe lateralul masinii...nu prea are cum...asta am zis..acum ai inteles ?

Mastermindutz 09-06-07 18:38

daca vopseaua e super stralucitoare si proaspat polishata=)) eu zic ca e chiar normala sa se reflecte piatra cubik pe mashina...se intampla frecvent si in viatza de zi cu zi..cand spala tata skoda ma oglinesc oleak in portiere:>

andrey2003 09-06-07 18:46

Quote:

Originally Posted by bo$$u (Post 940726)
un BMW nu prea reusit,

P.S culoarea stiu ca ireala da asa am vrut-o ia ...:oops:

si carbonu, jentile si aerisirile barii fata ai vrut tu sa fie ireale? :D

no limits design 09-06-07 18:54

Quote:

Originally Posted by DJ-ul (Post 940829)
scuze ptr greselile din postul anterior dar sunt obosit rau....deci...eu nu am zic nimic de reflexiile jantelor..am zis ca lateralul masini se reflecta pe pamant..piatra cubica..si piatra cubica se reflecta pe lateralul masinii...nu prea are cum...asta am zis..acum ai inteles ?

man am intzeles ce vrei sa spui .......... de obicei fac reflexiile pe portiera intai ........salvez inainte mashina de doua ori........shi fac reflexia de jos (lateralul mashinii) de la cealalta foto ........ k sa nu se vada asha ..... da eam obosit shi am lucrat destul de mult la mashina asta shi nu mai aveam chef de atatea manevre;)

69WRX 09-06-07 19:05

pai da ma da tot nu ati inteles...nu are cum sa se reflecte masina pe pamant in acelas timp ce pamantul se reflecta pe masina...dak vrei ori se reflecta pamntul pe masina...ca sa para lucioasa...ori se reflecta masina pe pamant ca si cum ar fii un lac...din 2 una...acum ati inteles ?

no limits design 09-06-07 19:14

Quote:

Originally Posted by DJ-ul (Post 940888)
pai da ma da tot nu ati inteles...nu are cum sa se reflecte masina pe pamant in acelas timp ce pamantul se reflecta pe masina...dak vrei ori se reflecta pamntul pe masina...ca sa para lucioasa...ori se reflecta masina pe pamant ca si cum ar fii un lac...din 2 una...acum ati inteles ?

dap:D .....priceput

AdY9005 09-06-07 19:25

2 Attachment(s)
comentati......... ;)

shantzu 09-06-07 19:32

Quote:

Originally Posted by DJ-ul (Post 940888)

pe asta de un ai mai scos-o ma ?
daca nu stiti nu mai faceti afirmatii ;)
vrei sa zici ca daca e ud pe jos si se reflecta masina pe asfalt , pe masian nu mai e nici o reflexie ? :lol:
am mai auzit pe undeva ca pune spoilere la masina sa coboare centrul de greutate sa stea mai bine pe curbe :lol:

SatanaVeX 09-06-07 20:33

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 940592)
nice:lol: :lol: :lol: ......... imi place stickeru` de pe parbriz cum tzi-a ieshit

nui ceva greu de facut am selectat partea care am vrut sa o fac... si pe urma am decupat din masina si am facuto rosie ca si masine si pe urma iam pus stikeru ala... am o gramada de stikare daca vrei iti dau si tie.tu iti faci semnaturile sau aia de la rubrica su semnaturi.apropo mersi de comentariu si bmw tau ii super :D da cu timpul incerc si eu sa ma perfectionez si sa fac ceva mai calumea

All times are GMT +2. The time now is 18:27.

- Copyright 2026 4Tuning