![]() |
|
Re: Diverse discutii
eu ash propune o intalnire nocturna ... gen 12 AM ...
|
Nu merge ca o sa zica garda ca facem alte prostii :p
Si eu sunt de acord cu o intalnire mai mare..., eventual mai dam niste mesaje la cei care nu prea intra pe forum ca sa ne intalnim cat mai multi. Sprijin ideea! |
e ok la 8-9 seara la sala. putem sa ne-ntalnim si-acum si cand s-o face mai cald, nu?
|
sau sa o lasam ptr mai tarziu ? sa se mai incalzeasca afara .... :???:
sa fie vineri sau sambata ? |
Frigurosule.....:lol:
|
Vineri sa fie sau Sambata ?
Eu ziceam ca vineri ... :-P ca e monotonie asa prin oras seara ... sa putem sa ne manifestam :mrhappy: |
Quote:
are dreptate este frig si parca nu iti vine sa stai sa o lalai la -2 grade sunt pentru caldura |
Si eu sunt de acord sa facem peste cateva saptamani,asa or sa fie toti anuntati si o sa ne programam timpul in functie de intalnire,mai bine mai tarziu,decat devreme si "prost".Parerea mea :)
|
mda, pensionari.
|
ce sa ne faca ma la 12 noaptea???... de fapt ar fi marfa chiar mai tarziu ...
|
da-i in rahat n-au ce sa faca.
|
Quote:
mamaaaaaaa va sperie nitel frigulet? io zic ca sambata ar fi super ok.Pana atunci mai sunt 4 zile inclusiv.Ar putea fi informata toata lumea;) vad ca nu prea e vointza,ca daca am vrea am putea sa umplem sala de masini :evil: |
mdaaaaa
umplem toata sala de necunoscuti`......o daaaaa ....o sa fie foarte distractiv cu toti kmikadze si soferi ai iadului! come on ..get real .... intalnire dupa 12 noaptea?...cu cine ?...k la 12 noaptea abia mai dai de cativa pe strada........ vb lu tre` ....ce sa fak`?...ne-am strans de atatea ori`.....come on.....!! |
Vorbim povesti!:lol:
|
ai ceva de obiectaat draga?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning