![]() |
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
Re: Masini tari vazute in Baia Mare
Quote:
|
Quote:
Nu cumva esti tu copilasul ala care nici nu ai permis si te tot agiti aici si vorbesti tampenii de cativa ani? nici macar nu stii despre ce vorbesti, masina nu , permis nu se vede ca l poti lua ca nu te duce capul. Ce te face sa crezi ca iti poti permite sa mi zici 'fratica'? mai degraba ar trebui sa mi spui 'daddy' :lol: 2. Stai jos.:lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
poi noi suntem vinovati....ca nu ne strangem...ca si anu trecut de ex...cand era plina parcarea stadionului sau ...Margeanului...etc...
|
Quote:
si 2. nu te simtii in masura sa imi spui mie sa "stau jos" atata timp cat tu nu stii folosii functia de "multi-quote". Eu am terminat ce am avut de spus, restu' e CanCan. |
Quote:
Inteleg ca ai 18 ani si incepe sa iti urce testosteronul la cap si o arzi in figuri (cel putin din tastatura reusesti...) ca doar esti mare (inaltime), dar defapt din posturile tale recente observ ca esti "mare ca bradu' si ..... ca gardu' " |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Chiar daca am 18 ani eu fac pariu cu tine, Norbi, oricand, la orice ora, ca am mai multa cultura in industria auto decat multi de aici, de pe forum.
|
Quote:
|
Ok, si de ce nu poate fii o duba "disel" pusa la "Masini tari"? Ca e duba? Exista dube facute pentru expo sau car-audio, care rug gura targului. Ca e diesel? Exista si masini diesel transformate din niste "tractoare" in bijuterii. Dau exemplu pe Razvy, are 1.9 TDI. Ok, si ce? Ai vazut cum arata? Nu mi-ar fii rusine cu ea.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:19. |
- Copyright 2026 4Tuning