![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
intradevar acum observ si eu nijte dungi nasoale la grila aia..nu m-am mai uitat la ea..am luat-o asha cum era am pus-o p mashina si i-am dat cu brushu...si cu oglinzile asha am vrut eu sa fie gri:>
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sa indraznesc sa mai pun o octy2....imi cer scuze iar ptr plasa aia nenorocita ca are nijte linii nasoale....
Offtopic(care posteaza un pattern d plasa mijto) |
Quote:
ai sanse mari sa ma faci ;) |
2 Attachment(s)
Quote:
ashtept comentariile voastre pro shi contra |
2 Attachment(s)
un Matizutz :)
|
Quote:
|
mashina arata binishor..ai facut-o super agresiva...mijto evazarile de la aripi dar pacat ca puteai sa modelezi spoileru ala mai mult nu doar sa-l lungeshti...si vezi ce faci cu liniile din juru partilor de carbon ca ai unele selectii nasoale p'acolo...a si vezi ca la oglinzi ai dat-o in bara cu incercarea de a pune carbon si p acolo...trebea sa le desaturezi mai intai cred...si sa nu faci asha d transparent layeru..in rest e OK.... :peace:
|
:shock: in legatura cu ursuletzu albastru...tot respectu..2 reproshuri ash avea....ai dat-o in bara cu vopseaua de pe oglinda laterala si ai nijte selectii nasoale la cauciucul dp spate in rest tot respectul...ia culoarea aia albastra dp jante e mortala cu tot cu reflexiile ....tre sa ma invetzi si p mine sa fac asha ceva...poate pui vreun tutorial
|
Quote:
|
nush de ce aveam impresia ca nu e aceiasi masina...dar nu dau cu pietre...selectii strambe rau la roata dupa spate...ai gresito cu reflectia de pe panant...pe masina se reflecta panatul si pe panant se reflecta masina..nu prea da bine...per total frumoasa...dar si cam ireala...
|
Quote:
|
Quote:
destul de reusite aerisirile ... din unghiu asta spoileru arata superb ... se mai putea lucra un pic la reflexiile de pe capota ... pe lateral arata destul de bine ... mi-ar fi placut sa vad si eleronu curat (fara emblemele firmelor) ... jantele mi se par cam luminate ... nu-mi place cum arata partea de jos a spoilerului spate ... te-as sfatui sa renunti la semnatura dp parbriz (mai bine pune-o intr-un colt al pozei decat pe masina) ... per total o lucrare reusita ... |
foarte reusita..
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning