Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

shantzu 07-06-07 19:26

Re: Comentarii lucrari!

superb..... negru cu jenti aurii :mrgreen:
farurile alea dau bine asha in poza dar nu prea sunt reale :)

Cobra2007 07-06-07 19:40

Quote:

Originally Posted by bo$$u (Post 937895)
frumos imi place , la fiatu ala culoare ireala...

+mult blury in fata

patriotu90 07-06-07 20:07

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning (Post 937937)
am facut si io e30`u ala pus la provocari,sper sa va placa :)

stiu ca e o greseala in spate,da` am vrut ulterior sa vad cum arata fara eleron si n`am mai avut chef sa remediez problema :)

frumos, frumos ... un singur lucru am obs ... buza, langa roata fata are niste selectii nasoale ...

LE .... plus partea de jos la gume ...

69WRX 07-06-07 22:35

frumos bmw-ul...culoarea chiar imi place cum a iesit, eu nu reusesc deloc sa scot culoarea neagra asa bine...bravo ;)

HoricutzWSR 07-06-07 22:47

trebuiesc refacute reflexiile cu culorile initiale,cateodata mai tre sa le faci si din minte cum a trebuit sa fac si eu aici,e o treaba fff migaloasa,ms de comment`uri :)

Mastermindutz 08-06-07 10:49

1 Attachment(s)
hai ca am mai facut o masina....o alta varianta a fiatului bravo......poate de data asta e mai reushita=)) originialul e cu o pagina in urma..nu l-am mai pus sa nu mai incarc serveru degeaba:lol:

bo$$u 08-06-07 10:59

meserie...

Trickz 08-06-07 12:38

zob.negru ireal.pleoape ireale.plasa pusa urat.de apreciat insa umbra plasei.daca alea se numesc angel eyes...eu ma sinucid.oglinda laterala este de alta culoare:(

sebi2 08-06-07 15:29

1 Attachment(s)
facuta cam rapid iar la bacground nu am mai avut ce sa ai fac .....o parere la masina nu la background

69WRX 08-06-07 17:54

pragu e aiurea...si cred ac la jante ai cam copiato pe cealalta...puteai si tu sa pul jante normale...arginiti...cred ca si negre ar fi mers..."aerisirea" aia e chiar aiurea pe capota..si in continuare mare grija la selectii ca vad ca tot nu te obisnuiesti..

sebi2 08-06-07 18:15

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 939161)
facuta cam rapid iar la bacground nu am mai avut ce sa ai fac .....o parere la masina nu la background

am si zis si la selectii nu am rabdare

vlad_VSV 08-06-07 19:20

daca nu ai rabdare nu faci treaba buna.....io zic sa ai rabdare ca se poate;)

69WRX 08-06-07 21:02

pai atunci iti recomand sa te lasi de sportul asta dak nu ai rabdare nu reusesti nmk

frost_dani 08-06-07 21:09

mai usor cu off-topicul
omul lucreaza cum vrea el...e munca lui

pufy 08-06-07 21:59

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 938938)
zob.negru ireal.pleoape ireale.plasa pusa urat.de apreciat insa umbra plasei.daca alea se numesc angel eyes...eu ma sinucid.oglinda laterala este de alta culoare:(

chill dude.....du-te baga o bere...sincer,masina nu e chiar asa naspa.negrul e chiar destul de reusit
daca te-ai mai juca putin la contrast si i-ai pune cateva reflexii ar fi supermisto.oricum,ganditi-va cat de greu e de facut culoarea negru(mi-e doar odat mi-a iesit).poate asa a dorit sa faca oglinzile
p.s.nush ce i-ai facutla plasa dar se vad niste dungi urit rau

All times are GMT +2. The time now is 12:21.

- Copyright 2026 4Tuning