![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
+1 Manu, ai mare dreptate!
Dar pe langa faptul ca nu este prima data cand se spun aceste lucruri, ma indoiesc ca de data asta lucrurile se vor intoarce radical vreodata... . Mai sunt cativa care chiar vor ceva diferit si vor sa-si faca o idee, dar in rest, topicul este un antrenament pentru incepatori ale photoshopului, cam asta a ajuns. LE: Danielo, cum vrei ca cineva sa-ti puna jantele alea in pozele puse de tine?:???: Mai adauga o poza cu masina din lateral. :) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Mersi frumos.Exact asta doream :D.
|
3 Attachment(s)
as dorii si eu cateva modificari...o poza cu...oglinzile negre,jantele care sunt in pozele de le-am pus,si o poza cu alte jante ceva pe negru si un bad boy...dar sa fie ceva realist...multumesc
|
3 Attachment(s)
badOLF
|
]ms denes a iesit foarte bine :) mai astept si jantele daca aveti chef careva ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
va multumesc.poate careva sa-mi puna si prelungirile de aniversary 25 pe golful gri de mai sus la care ia facut denes foarte bine un bad boy frumos, doar daca va plictisiti,ms
|
Ti-am scris si mai sus ca pozele trebuie sa fie in aceeasi pozitie, este ca si un joc de puzzle, daca piesa nu este intr-o pozitie perfecta, nu se potriveste. :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Am incercat eu ceva...
|
am inteles andu_race ;)
ms mult denees,mare domn :) |
1 Attachment(s)
La mn nu incearca nimeni nimik? macar la poza asta atunci un bad boy oglinzile negre si la fel prelungirea de la aniversary 25...multumesc
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
vreau si eu aerisirile alea din spoiler incercuite, montate pe spoilerul meu
ms |
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning