Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

Andu_RacE 17-10-10 17:52

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

+1 Manu, ai mare dreptate!
Dar pe langa faptul ca nu este prima data cand se spun aceste lucruri, ma indoiesc ca de data asta lucrurile se vor intoarce radical vreodata... .
Mai sunt cativa care chiar vor ceva diferit si vor sa-si faca o idee, dar in rest, topicul este un antrenament pentru incepatori ale photoshopului, cam asta a ajuns.

LE: Danielo, cum vrei ca cineva sa-ti puna jantele alea in pozele puse de tine?:???:
Mai adauga o poza cu masina din lateral. :)

NXdev 17-10-10 17:56

Quote:

Originally Posted by zoca (Post 3734077)

Mersi Zoca.Mai astept si alti doritori.

danutzcag 17-10-10 19:30

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3732974)
Salutare baieti, in sfarsit am terminat de facut cate ceva la masina.Am o rugaminte, imi puteti finisa-vopsi prelungirea bara fata rosie , folie pe geamuri, putin mai coborata , iar jantele cu miezul gri sobolan ?Sper sa nu am pretentii mari.Va multumesc.

am incearcat ceva...

NXdev 17-10-10 19:42

Mersi frumos.Exact asta doream :D.

CojoG4 17-10-10 21:14

3 Attachment(s)
as dorii si eu cateva modificari...o poza cu...oglinzile negre,jantele care sunt in pozele de le-am pus,si o poza cu alte jante ceva pe negru si un bad boy...dar sa fie ceva realist...multumesc

denees 17-10-10 22:27

3 Attachment(s)
badOLF

Danielo 18-10-10 13:16

]ms denes a iesit foarte bine :) mai astept si jantele daca aveti chef careva ;)

DaNn.ZyX 18-10-10 14:13

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Danielo (Post 3736927)
]ms denes a iesit foarte bine :) mai astept si jantele daca aveti chef careva ;)

:arrow: Attachment 1700598

Danielo 19-10-10 19:23

2 Attachment(s)
va multumesc.poate careva sa-mi puna si prelungirile de aniversary 25 pe golful gri de mai sus la care ia facut denes foarte bine un bad boy frumos, doar daca va plictisiti,ms

Andu_RacE 19-10-10 19:43

Ti-am scris si mai sus ca pozele trebuie sa fie in aceeasi pozitie, este ca si un joc de puzzle, daca piesa nu este intr-o pozitie perfecta, nu se potriveste. :rolleyes2

denees 19-10-10 20:07

1 Attachment(s)
Am incercat eu ceva...

Danielo 19-10-10 20:30

am inteles andu_race ;)
ms mult denees,mare domn :)

CojoG4 19-10-10 22:09

1 Attachment(s)
La mn nu incearca nimeni nimik? macar la poza asta atunci un bad boy oglinzile negre si la fel prelungirea de la aniversary 25...multumesc

tng 20-10-10 23:13

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1017771)
REGULAMENTUL TOPICULUI:

Poza/le postate trebuie sa fie:
- minim rezolutie 1024 x 768;
- clara/e (adica facuta/e cu aparat foto, nu cu telefonul) si nu miscata;
- masina sa fie curata, sa nu trebuiasca sa ne luptam cu noroi/praf si ptr ca VT`u sa iasa cat mai real;
- masina sa nu fie pozata in lumina multa (soare) sau in intuneric si fara reflexii stridente;
- de preferabil sa se faca poze din mai multe unghiuri ca sa ne putem alege ( 2/3 fata- 3/4spate - lateral - fata sau spate).

In concluzie, cine vrea sa-si vada masina modificata, poate sa posteze o poza, 2, 3, N pe topicul asta, dar, OBLIGATORIU, masina din poza/e trebuie sa va apartina (voua, sau mamei, tatalui, etc.), nu a vecinului, nu poze luate de pe net, ci masina VOASTRA!

Respectati regulile pentru a fi respectati!

astea sunt cateva din regulile de baza pentru un VT reusit. hai sa incercam sa tinem cont de ele pentru ca sa fie treaba buna.

t1grul 21-10-10 11:39

2 Attachment(s)
vreau si eu aerisirile alea din spoiler incercuite, montate pe spoilerul meu

ms

All times are GMT +2. The time now is 17:08.

- Copyright 2026 4Tuning