Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

jakal 24-01-08 18:10

Re: Diverse discutii

bah......s-a umflat biscuitii in toata lumea pe toate topicurile?/?????

kraven_4_all 24-01-08 18:11

yo am zis ce aveam de zis!! am incheiat discutia sper!!

si diseara iese cineva pe strazi` ?

jakal 24-01-08 18:27

prezent........sper

andrei_hrz 24-01-08 18:31

jakal data viitoare cand vrei sa iti mai faci loc prin Bucuresti ma chemi pe mine si iti fac eu loc eu imping si tu faci galagie si dai din beculeltele alea albastre,mai punem in fata o bara de metal plina si sa vezi ce loc facem ca si eu ma plictisesc la cozile alea infernale :)))

jakal 24-01-08 18:34

gata frate....te-am vazut in scurt ca te puneam sa te tii dupa mine....dadeam drumul la avarii amandoi si se rezolva....

andrei_hrz 24-01-08 18:38

e lasa ca nu are rost sa ma grabesc, pentru tine exista o motivatie nu-i nimica daca ajung cu 10-20 de minute mai tarziu si sigur si cu permisu in buzunar.

alex2see 24-01-08 23:22

Quote:

Originally Posted by tre (Post 1310593)
pai nu te-ai prins din context? ce problema importanta ca a pus unu' la profil member of blabla club...

deci trala la club daca ar fii sa o luam ca alte lucruri mai importante nu avem de facut inseamna ca nu ar trebui sa pierdem timpul cu acest forum si sa punem mana si sa facem intalnirile la bibleoteca

atat timp cat sunt cluburi si reguli si asa mai departe consider ca ar trebuii cat de cat respectate

ca altfel vine cmdtuiter si injura pe vrunu sau eu stiu ce coincidenta se intampla si zice ca e de la inferno sau ma rog o prostie dasta

T@zMania 24-01-08 23:22

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1309916)
ba trebuie sa iti dea cineva accept la grup ! si eu am functia de a da accept la intr-un grup si cam am idee cum sta treaba
daca tu crezi ca stii mai bine ca mine ....

shantzule te-ai bolanzit frate?eu am spus acelasi lucru ca si tine de ce draq te contrazici cu mine?tziai baut mintzile?
si eu stiam ca trebuie sa dea accept unul din moderatori si tu ma iei cu faze ''daca tu crezi ca stii mai bine ca mine'''
scuza-ma ''miezule''!

cmdbass 24-01-08 23:34

GigiCarbiT si alex2see....mai terminati-va frate cu injuriile aduse asupra nick-ului meu!
ce * * * v-am facut?
nick-ul meu este cmdbass
nu cmd plm bass
sau cmdtuiter!
s-a umflat in pene toata lumea!!!
vai domne ce greseala mare am facut ! am dat si eu join la inferno ca sunt fan...si ati sarit pe mine repede...

bogdan_wrc 25-01-08 07:21

cei care au un club sub nick pot fi si decat admiratori ? ciudat.

Quote:

Originally Posted by tng (Post 1312094)
aa... da, imi aduc aminte. era o discutie total aiurea pe "Bancuri.." intre Dragos2900 si Platon911.
eu am sters acele 2 replici, erau aruncate la misto, fara tenta de a isca un conflict major.

aha. despre asta vorbeam.

kraven_4_all 25-01-08 08:26

da bogdane, uite si la mine de exemplu`!! ...barem mie mi`a spus cineva sa dau la NSL !!!

tre 25-01-08 08:56

Quote:

Originally Posted by alex2see (Post 1312766)
deci trala la club daca ar fii sa o luam ca alte lucruri mai importante nu avem de facut inseamna ca nu ar trebui sa pierdem timpul cu acest forum si sa punem mana si sa facem intalnirile la bibleoteca

pai unii dintre noi, "persoane cunoscute nu spun care", ar putea da o tura, doua pe-acolo. :)

shantzu 25-01-08 13:02

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 1312767)
shantzule te-ai bolanzit frate?eu am spus acelasi lucru ca si tine de ce draq te contrazici cu mine?tziai baut mintzile?
si eu stiam ca trebuie sa dea accept unul din moderatori si tu ma iei cu faze ''daca tu crezi ca stii mai bine ca mine'''
scuza-ma ''miezule''!

taz nu te contraziceam pe tine ci pe alex2see

GiGiCarbiT 25-01-08 14:31

cmdMEDIE am crezut ca neam inteles pe messenger.... (Unde trebuia sa ne intelegem de la inceput) ce rost are sa imi pomenesti numele iar aici...chiar nu ai simt in tine si vrei sa ne certam asa sa ne vada toata lumea...mai termina sa nu mai generalizam...!!!

cmdbass 25-01-08 16:44

scuze...de tine nu mai e vorba....:)
au grija altii sa faca misto...

All times are GMT +2. The time now is 06:04.

- Copyright 2026 4Tuning