![]() |
|
re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina
4 Attachment(s)
Nu stiu daca a mai fost pus pe forumul asta dar sper sa nu va dea lacrimile, sa nu vomitati pe monitor si sper sa nu va stricati īntregul sfīrsit de saptamīna.
ENZO DE CHINA facut pe baza unui GELLY BL. Sursa pozelor Bild.de Cred ca nu mai are rost sa mai adaug nici un fel de comentarii. Singurele cuvinte adaugabile ar fi eventual īnjuraturi de scīrba. |
Sincer,nu cred ca se poate incadra in sectiunea asta.Nu toata lumea isi permite un Enzo,mai ales ca s-au produs putine.Da omului i-a placut Enzo,a incercat sa isi face si el unul.Ca nu a reusit sa produca o replica exacta e partea a 2a.
Au mai fost topicuri pe aici de genul asta cu un Rolls si inca ceva din cate imi amintesc. |
Da. Corect. Nu toata lumea īsi permite o masina rara si scumpa.
De aceea s-au si creat replicantele, acele strutz-o-camile cu bodykit din fibra de sticla īn design-ul masinii respectiva avīnd īnsa la baza un VW sau Fiero. La chinez īnsa, ceea ce a facut el este o ciopīrtire / ciobanire departe de enzo, de o proasta calitate indiscutabila. Nici macar botul nu seamana 100% cu enzo. Nu mai vorbesc de faruri si multe alte elemente caracteristice, motivul de ce l-am postat aici. Compara de ex. ce gasesti aici pe http://www.kitcar.com/lamboreplicasforsale.html cu magaria ce a facut chinezul. Ai sa vezi diferentele. |
Quote:
|
Quote:
Asta ar fi 100% Selbstverarschung de īnalta clasa :D |
Quote:
asta e, nu toata lumea trebuie sa-si permita enzo, asta e si ideea masinii, sa fie exclusivista......daca nu iti permiti enzo nu iti ei, si NU iti faci unu acasa, pt ca o sa te alegi cu o copie proasta, daca nu iti permiti enzo iti iei ce iti permiti, logan etc |
Asta asa e dar acuma mi-a mai trecut ceva prin cap:
Exista īn RO o groaza de "mioritice" din astea vechi de 30 - 40 de ani cu faruri de golf, bot de audi, bot de bmw si cīte dealea. Oare cīt o sa dureze pīna īi trece la careva prin cap sa-si faca una cu bot de enzo ? :mrhappy: :mrhappy: :mrhappy: :mrhappy: :mrhappy: |
n-au aspiratii asa inalte romanasii.....se multumesc cu golf, bmw
|
Urat sau nu omul ala a facut ceva . Voi astia care comentati ce bijuterii ati lucrat ? Aaa...am uitat...asa e romanul..e expert in orice dar nu face nimic bun.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Sper să reduc din conflictele veşnice de aici īn felul ăsta. Am modificat şi primul post, poate-poate... |
Quote:
e foarte bine , asa poti evita orice neintelegere (conflict) prin faptul ca pana la urma fiecare retina e diferita , ca si gusturile fiecaruia all the best |
1 Attachment(s)
ghici ciuperca ce-i :))))
|
Seamana cu o omida ...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:25. |
|