Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

zoca 15-10-10 22:17

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 3730059)
Va salut ! As vrea si eu un vit daca se poate..

-portbagaj clean
-stopuri inegrite putin
-suspensie sport
-capota prelungita

Am pus mai multe poze saaveti de unde alege.
Multumesc !!

:arrow::arrow:
Attachment 1696862

Attachment 1696863

Attachment 1696864

bib_andrey 15-10-10 22:30

Ms Zoca ! :arrow:

zoca 15-10-10 22:43

cpl:D

MrYonutz 16-10-10 09:26

1 Attachment(s)
cine imi poate face si mie masina nu am poza cu ea facuta afra dar am gasit p internet o poza identica cu masina reala ford mondeo break as dori ceva....defapt nu stiu faceti voi ceva dar sa fie realizabil

eqilibruee 16-10-10 11:02

4 Attachment(s)
se poate sa imi vopsiti si mie barile si bandourile in culoarea masini?

D@N_NSL 16-10-10 15:30

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3730301)
Cine mi-l lasa mai jos si ii pune un set de pleoape?pe amandoua poze acelasi lucru.va rog mult.

am incercat eu ceva:D (doar pleoape)

Wilgax 16-10-10 17:26

Ms mult.Arata super!Astept oricum sa vad care mi-o poate cobori.Eventual se pot lua pozele facute de tine.NEED TO BE LOW!!

l3ntzy`Hai`=D 16-10-10 17:37

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3730301)
Cine mi-l lasa mai jos si ii pune un set de pleoape?pe amandoua poze acelasi lucru.va rog mult.

Poftim ! :D
2 modele de pleoape :D
Mie imi plac 3/4 ;)

zoca 16-10-10 22:06

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by eqilibruee (Post 3731163)
se poate sa imi vopsiti si mie barile si bandourile in culoarea masini?

am incercat eu ceva....
+update la clio
Attachment 1698305

Attachment 1698306

NXdev 16-10-10 22:57

2 Attachment(s)
Salutare baieti, in sfarsit am terminat de facut cate ceva la masina.Am o rugaminte, imi puteti finisa-vopsi prelungirea bara fata rosie , folie pe geamuri, putin mai coborata , iar jantele cu miezul gri sobolan ?Sper sa nu am pretentii mari.Va multumesc.

MrYonutz 17-10-10 09:30

Quote:

Originally Posted by manu_96xls (Post 3731600)
Oare mai e vreunul care citește regulile topicului înainte să posteze?:shock:

ok am inteles ca nu am voie cu poze de pe net dar nu am aparat foto si cu telefonul iese naspa deci daca ma puteti ajuta bine daca nu .... mersi oricum

zoca 17-10-10 12:27

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by MrYonutz (Post 3733390)
ok am inteles ca nu am voie cu poze de pe net dar nu am aparat foto si cu telefonul iese naspa deci daca ma puteti ajuta bine daca nu .... mersi oricum

Attachment 1698844

zoca 17-10-10 13:32

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3732974)
Salutare baieti, in sfarsit am terminat de facut cate ceva la masina.Am o rugaminte, imi puteti finisa-vopsi prelungirea bara fata rosie , folie pe geamuri, putin mai coborata , iar jantele cu miezul gri sobolan ?Sper sa nu am pretentii mari.Va multumesc.

:arrow:
Attachment 1698985

manu_96xls 17-10-10 15:14

Quote:

Originally Posted by MrYonutz (Post 3733390)

Dacă vrei cu adevărat un lucru, nu-l face cu jumătate de măsură, că n-o să fie ceea ce-ți dorești!
Suntem in 2010, nu sunt deloc rare aparatele foto, mă-ndoiesc că nici măcar o cunoștiință de-a ta n-are unul, pe care ai fi putut să-l împrumuți pentru o oră, două, dar e mai ușor să faci pe victima spunând că n-ai , că poate i s-o face vreunuia milă și-ți face și ție un vt pentru avatar.:roll:

Cât despre majoritatea „tunerilor” de aici, faceți lucrări mai mizerabile ca la începutul topicului, când nici tutoriale nu prea existau și asta pentru că ori vă lamentați că atât puteți (că sunteți începători), ori acceptați să lucrați pe poze de tot râsul.
Topicul ăsta s-a transformat în „poze cu mașini tunate pentru avatar”.
Nu în scopul ăsta a fost creat, ci pentru a-i ajuta pe aceia care doresc să-și modifice cu adevărat mașina, dar nu au o imagine de ansamblu a ei.
Vin o mulțime cu cereri banale, gen urs, pisicuță la care vor pleoape , suspensie și kituri de M. Pentru ce, sunt o mulțime reale, uitați-va la alea , așa arată, așa o să arate și a voastră, doar că probabil cu altă culoare și numere. Asta dacă sigur doriți să o modificați și nu să impresionați cu un avatar „jmeker”.
Din respect ar trebui să lăsați topicul mai curat pentru aceia care doresc modificări în adevăratul sens al cuvântului.
M-am săturat să văd dacii, oltcituri și tot felul de cazane pline de rugină pe aici cu cereri de jante de 6-700 euro și după o săptămână anunță pe topicul de prezentare că a dat-o la remat ...

Danielo 17-10-10 17:51

8 Attachment(s)
salut as vrea sa mai fac cateva modificari la masina si miar prinde bine daca as putea sa o vad putin facuta cum ar arata.jantele astea daca se poate nui neaparat,barile fata spate clean(eliminat bandouri),grila fata neagra fara semn aia cu 2 lamele(din poza in cateva zile ajunge:D ),un fel de bad boy, sleeper am inteles ca se numeste cum e cel negru si daca se poate si una cu un bad boy normal asa finut cum e cel alb,poate putin mai lasata,o suspensie si cam atat.
Multumesc,o zi buna.
pozele,ok pun acum dar am spus ca nu e neaparat jantele restu ar fi ce vreau sa fac in curand :)

All times are GMT +2. The time now is 21:48.

- Copyright 2026 4Tuning