Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

qwerty_vl 18-04-11 22:58

Re: Discutii Diverse Intre Useri

Quote:

Originally Posted by TEO_VL (Post 4267043)
GATA JANTELE ALEA URATE ALE LUI FANE;)
***kerscher futura 3pcs 8,5 cu 9,5

Frumoase
Suruburile fac toti banii :D
Astea sunt ultimele? :lol:

Dr.Dre 19-04-11 03:32

Unde gasesc in valcea o vopsitorie care sa vopseasca electrostatic niste piese la motor

MiTzA- 19-04-11 11:29

Rāmnicu Vālcea: Trei tineri au furat hārtia igienică de la Centrul de Īngrijire Bistriţa ----> http://www.adevarul.ro/locale/ramnic...465553655.html

OMFG :))

uniquevl 20-04-11 10:45

Cica lua azi Nutzu camataru sala ;))

wehityou1 22-04-11 23:09

Anunt pt baietii care ciordesc
:sad: aseara mi-ati furat oglinziile(sticla)...astazi mi-am pus altele lipite cu picatura...aaa si cu bani luati dupa oglinzii sa isi ia lumanari:x

fan3xxl 22-04-11 23:24

Quote:

Originally Posted by wehityou1 (Post 4276609)
Anunt pt baietii care ciordesc
:sad: aseara mi-ati furat oglinziile(sticla)...astazi mi-am pus altele lipite cu picatura...aaa si cu bani luati dupa oglinzii sa isi ia lumanari:x

mda....tocmai m`am intalnit si eu cu un vecin, cu aceeasi problema, tot azinoapte....

wehityou1 22-04-11 23:31

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 4276631)
mda....tocmai m`am intalnit si eu cu un vecin, cu aceeasi problema, tot azinoapte....

cumva un e46 coupe?azi in timp ce injuram din cauza oglinziilor un baiat cu un e 46coupe oprise la mine la bloc..si surpriza nici el nu avea o oglinda dupa dreapta si stema dupa spate....ma gandesc ca astia de le fura nu or avea oglinda la baie...sau plm:evil:

fan3xxl 22-04-11 23:36

Quote:

Originally Posted by wehityou1 (Post 4276648)
cumva un e46 coupe?azi in timp ce injuram din cauza oglinziilor un baiat cu un e 46coupe oprise la mine la bloc..si surpriza nici el nu avea o oglinda dupa dreapta si stema dupa spate....ma gandesc ca astia de le fura nu or avea oglinda la baie...sau plm:evil:

nu, golf 4....am stat linistit pana acum, auzisem numai de la el de oglinzi, ai mai postat si tu...nu mai dorm la noapte de frica....e si bezna la mine`n parcare ca nu merge nici un bec sa`mi bag ceva in romeo radulescu...strazi P**A, acum si lumina P**A...

wehityou1 22-04-11 23:55

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 4276656)
nu, golf 4....am stat linistit pana acum, auzisem numai de la el de oglinzi, ai mai postat si tu...nu mai dorm la noapte de frica....e si bezna la mine`n parcare ca nu merge nici un bec sa`mi bag ceva in romeo radulescu...strazi P**A, acum si lumina P**A...

am pe un vecin de la bloc tot cu un e46 i le-a furat de 2 ori...o ultima solutie pt tine e sa iti pui camera,lucru pe care il voi face si eu

MiTzA- 23-04-11 00:44

Sper sa va ajute posturile astea :

Quote:

Originally Posted by P A K E (Post 3760676)
Te invat eu ce sa faci, iti iei set nou de sticle asta daca nu ai deja, si le dai una sa se fisureze un pic (aici tine doar de noroc). Le ai fisurat un pic, si nu mai ai probleme, nu ti le mai fura nici dracu'... Nu te va deranja la condus deloc, te obisnuiesti repede cu treaba asta si crede-ma FUNCTIONEAZA! Bafta la spart!

Quote:

Originally Posted by Raz6633 (Post 3761407)
Asta cu oglinda fisurata de la mine o stii pake, si DA robynet e pe bune... merg de cateba luni bune fara sa se atinga de vreo oglinda... si in plus, nici nu-ti dai seama ca sunt crapate...

plm.. ori vinzi bamveul si treci la logan, ori faci sacrificii si traiesti in tara lu peste

narcisvl 23-04-11 00:47

mai exista o varianta se stanteaza numarul de inamtriculare al masinii in sticla si in caz ca ti le fura nu le poate vinde...si nu se mai oboseste sa le fure...

MiTzA- 23-04-11 00:52

Quote:

Originally Posted by narcisvl (Post 4276779)
mai exista o varianta se stanteaza numarul de inamtriculare al masinii in sticla si in caz ca ti le fura nu le poate vinde...si nu se mai oboseste sa le fure...

pariu ca sunt cel putin 3 masini in valcea care au oglinzi stantate cu alte numere ?

narcisvl 23-04-11 00:53

ai vazut tu? eu sincer nu am vazut si nici nu am auzit...

wehityou1 23-04-11 00:58

si daca le sablezi cu nr masinii....chestia e alta....iau toate masiniile la verificat?:???:

narcisvl 23-04-11 01:01

nu. le declari la politie furate si la un moment dat tot o sa apara

All times are GMT +2. The time now is 17:09.

- Copyright 2026 4Tuning