![]() |
Re: Club Ford Capri
Salut,
mie mi se par dubioase farurile si semnalizarea,nu imi par a fi de mk2, eu cel putin nu am vazut inca astfel |
1 Attachment(s)
Quote:
Din 2006 pana in prezent n-am avut nicio problema cu cardanul desi folosesc masina zilnic si nu o menajez deloc, de vreo 7 ani deja. Banuiesc ca si tu va trebui sa faci modificari la cardan, putin probabil sa portiveasca la fix alta cutie decat cea originala... Ai grija sa nu dai peste un ''meserias'' care sa-ti faca lucrarea si sa fie ca asta din poza :D:D:D |
da, mersi,
motorul il las numai cutia, dar si asa putine sanse am sa nu modific gardanul |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
parca erau de capra scaunele?
semnalele in bara sunt unice. |
Quote:
semnalele, butonul pentru stopul de geata, stergatoarele, furtunul superior de la radiator :), eleronul, daca pot sa-i spun asa, nuca de la schimbator (desi este si cea originala) nu sunt originale, dar eu ma refeream la elementele ceva mai mari/importante. |
1 Attachment(s)
Retroparada de primavara, Targu Mures.
|
foooooooarte frumoasa..a ta e? :)
|
1 Attachment(s)
da un mare DA, Florine,:D
uite inca o poza,mai e de lucrumult cu ea, dar incepe sa capete forma. chiar vroiamm sa te sun azi, dar ma gandeam ca e duminica....maine |
Quote:
Totusi cineva se mai gandeste la ea deoarece geamul pe stanga fata este spart si acel cineva a pus o folie pentru a nu ploua in masina. |
Quote:
In cateva saptamani incepe lucrul la tabla, dupa o lunga asteptare... foarte lunga :), iar in cateva luni, cu foarte mult noroc, o sa fie gata. |
.:))))
|
YZZ -ul e al lui careva dintre noi(forum?)
|
Quote:
respecte P.S. Dar mai zicea mama ta si de o alta masina.....a unui prieten...dai un pont?:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 06:34. |
- Copyright 2026 4Tuning