![]() |
|
Re: Diverse discutii
Quote:
|
Quote:
daca tu crezi ca stii mai bine ca mine .... |
Quote:
|
de acord cu tre
|
Quote:
asa postez si eu, 20 de injuraturi, si dispar...daca moderatoprii muncesc in zadar, sa mi se spuna... PS: nu vreau scandal, cum a mai fost ca de data asta ar putea iasa mai urat, si nu bat apropouri cum s-ar zice...dar chiar asa... ne batem joc? |
spune te rog unde ? :???:
probabil problema a fost solutionata de un alt moderator. |
pe topicul asta nu s-au mai sters posturi de multa vreme !
cum a zis si tng-u ,arata unde e problema , eu sincer nu am observat |
mda..probabil a shters alt moderator k ai nostrii nu mai vad nimic de la o vreme decat niste erori minore pe care vor sa le sanctioneze cu avertismente mai grave asha!! ...pardon ...doar un moderator!!!
|
moderatorul vede toate posturile inclusiv cele sterse si te asigur eu ca nu s-a sters de mult nimic aici ;)
|
atunci uita-te pe alte topicuri k`ti zic eu k o sa gasesti ceva:) ...
|
ce s-a sters s-a sters ca era mult OffTopic ...
si s-a sters, nu s-a sanctionat nimic sau nici nu s-a pus problema unor sanctionari / "avertismente grave". consider ca pana acum am procedat foarte corect, atat eu cat si shantzu.(moderatorii) |
era un post al cuiva in care spunea altcuiva SUCK MY C.....ck. mda, poate alt moderator. mda...nu am acuzat pe nimeni. doar am intrebat.
nu era aici. aici am interabt eu. o sa caut pe unde era...dar sigur nu mai e ca am cautat posturile userului si nu apare. deci clar a disparut. asa stiam si eu ca nu se sterg, s efac invisibile, acum..cum o fi la 4tunign, nu stiu. oricum daca nici ala cu suck my cock nu era de penalizare..atunci pe noi sa ne scuzati... |
aa... da, imi aduc aminte. era o discutie total aiurea pe "Bancuri.." intre Dragos2900 si Platon911.
eu am sters acele 2 replici, erau aruncate la misto, fara tenta de a isca un conflict major. |
Quote:
|
Quote:
tng`ule...ai dat`o pe preferinte....si la bazar pt regulile alea...ia sa te uiti mai bine k nu toate lumea le respecta.....din cate am observat!! eu personal, nu am shtiut!! corect..puteam fi sanctionat pt prima abatere...vai mamika.....pana la urma shtii ceva...dak nu`ti convine ceva comportamentu` meu ..da`mi ban si am incheiat discutia.... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning