![]() |
Re: 0-100 km/h si top speed !
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Discutii despre orice!
Cum stiu ceva va anunt !
|
Quote:
Ps. bujule sincer eu daca prindeam la 180 un caine..... :)) nujtiu cum era.... 1 nu bruscam volanu.... 2 incercam sa`l evit daca era posibilitate, si daca apucam 3 nu sar cu masina de pe drum pt un animal 4 daca`l luam in plin imi spargeam bara. poate chiar si mai mult :) Bafta la viteza baieti, Ne vedem pe Strazi |
Nu bagati de seama, credeti ca domnul szambi (zombi banuiesc) nu a probat niciodata mai mult de 90km/h? Eu unul nu-l cred! szambi, daca e vorba de omorat animale/pietoni te asigur eu ca nimeni nu-si distruge masina pentru a face asa ceva cu intentie, de aceea accidentul se numeste intocmai ACCIDENT. Si tin sa te anunt ca un pieton il omori tot la fel si cu 60 ca si cu 180, chiar daca sunt mai multe bucati de cules de pe jos... Desigur nu incurajam a se merge des cu viteze exorbitante dar nu-mi spune ca tu nu ai fost curios niciodata de limitele tale ca sofer si ale masinii si sa probezi macar 80% din limita masinii tale...
Dupa calcule matematice si probele anterioare masina mea atinge viteza maxima teoretica de 351km/h, insa eu personal n-am avut curajul sa testez in practica cat de tare se apropie de aceasta viteza in special din lipsa unei zone amenajate cu trafic inchis si asfalt calumea... |
Quote:
|
Quote:
|
Re: Discutii despre orice!
trebuie sa aveti mai putin de 70 de kg ca sa nu fie greutate pt masina =))
|
Quote:
Nu stiu daca m-am facut inteles ... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:44. |
- Copyright 2026 4Tuning