![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Quote:
|
si zici k sunt facute de tine nu`??...si noi ar trebui sa te credem nu`??....bine poate te crede altcineva....yo 1 nu...
dc sunt pozele asa mici`??...nu le aveai si u u in rezolutii sarite de 1024??... ma scuzati...mesajul meu era pt Fu||.cL!p !!! ...nu m`a bagat la ultima pagina!!! sorry` |
2 Attachment(s)
:!: :!: Honda mea...:arrow: :arrow:
|
e bine dar la oglinda de la usa, e cam blury
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Golf mk 1 rally . editia jaf cu motor grav ;)...nu am stat prea mult la finisaj pt ca asa imi plce ..mai cazuta ;)..sa para rea .ce zicetii v*ar place o bmba dasta pe roti ;) mie da :d..astept comentarii
|
o.r.i.b.i.l. 1 buna ....10000 de kko ce faci frate?
|
[QUOTE=Manson;931702]o.r.i.b.i.l. 1 buna ....10000 de kko ce faci frate?[/QUOTE
nush :rolleyes2 |
Quote:
|
dap e nasoala .....:???:
|
1 Attachment(s)
Am facut si eu golful.. hai cu comentarii.. dure.. :twisted:
mari4spd.. ia vezi.. -> |
andrey..a ta nu are acel aspect de...de parca ii cade tabla..ma intelegi? cum sa ma sui intr'o masina asa de hidoasa ca a ta?:D a lui mari in schimb respecta perspectiva cubista a lui gaugain. stopurile care plutesc prin plasa sunt o tusa minimalista. chiar si plasa este extrema, extrem de prost proportionata, imensa. desigur, blurul romanesc este omniprezent. si smudge. si cum mia zis si mie skillzu (mie referitor la niste jante pe care le foloseam in exces) iti zic si eu tie: nu teai saturat de pragurile alea? eu unu da. daca nu iti iese brushu perfectioneazate tata la c/p. mai invata tata si nu ne oripila cu cele 10.000 de lucrari de kko...puneo numai pe aia buna;) nrk si punete pe invatat.
|
mersi :( =))
|
putine modificari.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
|
- Copyright 2026 4Tuning