![]() |
Re: Benzina sau motorina ?
Chiar imi e dor de franz. Mi-ai adus aminte de el si m-a apucat nostalgia :)) :rolleyes2 :lol:
|
Quote:
http://www.zeperfs.com/en/duel1219-570.htm Atat vreau sa spun aici: pe cine intereseaza demarajul de la 80-120 in treptele 4 si 5 unde clar castigi....Uita-te numai la 0-160km/h 23.4s VS 17s, nu sunt profesionist dar asta cred ca inseamna 2 TIR-uri pe putin la viteza aia. Uite si masina de 2.0 aspirat cu performanta asemanatoare cu a ta: http://www.zeperfs.com/en/duel1219-646.htm http://www.zeperfs.com/en/duel1219-733.htm Si daca se chinuie baietii putin cred ca iti gasesc si un 1.8 sau mai jos.. |
Quote:
la golful 3 nu ma bate decat cu plecare de pe loc.....din mers vezi tu unde ma bate ca eu nu vad..... nici eu nu sunt profesionist dar de la 80-120 in viteza 4 si mai ales 5 cam cate tiruri inseamna????? diferenta pe 400m este de 0.3 sec,tinand cont ca este diferenta de 400 kg si eu nu am 177 cai si 370 nm.....am 184 cai si 400 nm.... de viteza maxima ce sa mai vb....am 235 km/h in carte si merge pe ceas 240.... eu ti-am mai spus si tie si celorlalti,NU AM LUAT MASINA CA SA MA DAU LA CURSE CU EA..... pai daca gasesc unul pe autostrada si il tin 20-30 km la viteza maxima ii sar pistoanele prin capota,sau in cel mai bun caz ii fierbe motorul.... hai ca mai am un pic si ma bate si un motor de 1.4 aspirat pus pe vreun kart..... fa si tu o comparatie cu o masina cu masa apropiata,motor de 2.0-2.3 benzina.....ti le-am facut eu mai sus ce mai vrei? cand am luat masina asta avea 83.000 km,2007,taxa platita,optiuni destule,diesel si ceva putere....la pretul la care am dat eu pe ea si 18.000 km facuti in 9 luni si nu am bagat un leu in ea..... ce luai la banii astia comparativ cu asta????sau ce iei acum???? |
Ok, sunt de acord sa nu compari cu masini din 1800 toamna, dar de ce sa compari cu seria 5? Ca sunt 'acolo' la greutate? Vectra e sub seria 3 ca si masina, ca e vectra mult mai grea e handicapu` ei, nu trebuie sa cauti handicapul asta si la alte masini.
O comparatie mai echitabila: http://www.zeperfs.com/duel1219-85.htm |
Quote:
fa comparatiile intre masini de aceeasi clasa...... habar nu ai de clasele masinilor si faci comparatii tu..... opelul astra cu ce il mai compar cu vw lupo????? in comparatia ta ce vrei sa imi arati ca o masina cu 200 kg mai usoara e mai rapida cu 0.3 sec pe 400 m?????mi se rupe..... uita-te la diferenta aia de tiruri care si-o ia de la 80-120 km/h in viteza 4 si 5.... ati innebunit in comparatii de 0-100 km/h.....voi conduceti masini de tuns iarba.....daca va urc in vreo masina d-asta de le comparati voi si va pun sa plecati de pe loc va da-ti cu capul de volan.... |
Vectra e in clasa cu seria 5 doar in capul tau si la kilograme.
Ca sa nu mai visezi, iti aduc la cunostinta ca vectra se bate cu mondeo, passat, accord. Nici macar cu seria 3, a4, c-class. Alea sunt PREMIUM. Te pusai eu sa compari cu ibiza? |
Quote:
Quote:
Quote:
Dar.... mai in gluma mai in serios, in locul tau, eu, daca as vedea pe sosea un Polo GTi 1.4TSi nu m-as da la el :lol: Quote:
|
Quote:
530 diesel 184 cai...... dimenisunile daca tot cauti pe net ti se par apropiate de seria 3???? deci despre ce vorbim???? trezeste-te.... |
Quote:
nici nu am cum sa ma dau la vreun polo gti,nu am nici o legatura cu el...e si normal sa ma bata.... da,ai dreptate cam putina putere....ideea e ca am cumparat masina cu bani putini,stiam de la inceput ce cumpar,doar stage 1 de soft se duce in 220 cai si 450 nm.....dar nu m-a interesat sa ii fac soft.....am si spus nu am luat masina sa ii rup gura.... am cumparat masina ca mi-a placut,avea km putini,intretinuta numai la reprezentanta,nu a fost alergata si bani putini.... mie imi trebuia o masina la banii care ii aveam la momentul ala si asta era cea mai buna alegere...... crezi ca nu puteam sa imi iau un e36-e46 325-328 i,un opel cu sfi pe el sau orice altceva??? am avut candva,cand eram in disperare pentru curse,dormeam prin service-uri sa imi fac masinile,bateam toata tara sa imi iau o masina,dar pentru mine vremurile alea au cam trecut,nu prea mai imi arde... cel putin prin bucuresti nici nu prea mai sunt anturajele care erau odata..... plus de asta la masinile alea cand incepi sa le rupi,au si ele o varsta,incep sa cada,stau sa plec la un drum sa fac matanii ca nu ajung,ca se rupe ceva pe la ea......nu e o treaba generala dar 80% din cazuri cam asa e.....am exemple multe crede-ma.....si nu neaparat ca ii cade motorul,dar se mai sparge vreun furtun,vreun rulment,etc |
Esti serios? Tu chiar crezi ca vectra se bate cu seria 5?
Vezi ca 3.0 diesel e si pe seria 3 e46. Tot 184 de cai. ;) |
Quote:
|
Chiar ma depaseste. Poate ma lamureste cineva...
|
Quote:
|
Quote:
nu e nici o diferenta,am incercat cu un e39,530 diesel 184 cai,din mers si nu este nici o diferenta...ne-am dat pe distanta destul de mare si eram unul langa altul.....acum depinde care cum apasa pe acceleratie cand se dadea startul.... ne-am dat din mers pentru ca eu nu am buton sa dezactivez traction control.... |
Giuly, nu tin partea nimanui, dar alex are dreptate! Aici e vorba de clasa, nu de segment!
Arunca un ochi aici ca sa iti fie mai usor: http://en.wikipedia.org/wiki/Car_classification |
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning