![]() |
Re: Club Ford Capri
Salut,
nu, erau de Capri |
Salut baieti,
se pare ca am un ultimhop inainte de a putea sa ma dau cu masina,vorbesc de capri:) As avea nevoie de: -ansamblul de la schimbatorul de viteza din cabina si de grupul care e sub ea efectiv locasul si tija de care is prinse cele 3 tije care schimba 1-2,3-4 si marsalierul dac careva dintre voi nu aveti cumva, orice idee e binevenita sau si vre-un pont de afara ...... mersi! |
1 Attachment(s)
acesta e, stiu ca e slaba poza ....
|
1 Attachment(s)
sau : :)
|
Salut baieti,
iarasi m-am imbolnavit :)) acum sunt "putin ocupat" ca mi-am procurat un Fiat 850 , o ambitie mai veche, dar deja ma gandesc la urmatorul proiect. stiti cumva un Cortina? mersi, |
stiu 2 Granade MK I, albastre ambele, 2/4 usi si la acelasi om, in AR. Prima mi-a apartinut acum multi ani. Ambele au pe acte 2.0 V6, si 2.3 sub capota. Ambele au si 2.0(desfacute) cu seriile din acte.
|
da, eventual hai sa discutam in pm despre ele, initial de omorat timpul m-am uiitat la ele pe siteurile de afara, 3 urile imi plac foarte mult, dar mi-ai aprins niste beculete.....
|
|
|
Quote:
|
trebuia sa plece la progr rabla de ceva timp, dar bine ca n-a dus-o daca inca o vinde. E in stare rea la caroserie din ce stiu de pe alt forum unde s-a mai vorbit despre ea, dar macar e completa cum zice si in anunt.
|
farurile tare mi se par de dacie daca nu ma insel
|
,,,pacat cu ne se potriveste tablaria de la mk1....nu aveti mk2 la schimb mk1?:)
2 usi, capota, aripi fata....stare nou sau foarte ok sunt, de vandut nu le vand, astept poate mai gasesc un mk1 |
nu ai acte de MK I?
|
nuu
cineva din bucuresti am vazut pe care site de anunturi |
| All times are GMT +2. The time now is 03:21. |
- Copyright 2026 4Tuning