Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   AMG vs. M vs. RS (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/93009-amg-vs-vs-rs.html)

a3ds 24-07-10 22:38

Re: AMG vs. M vs. RS

Bunicu'meu avea o vorba inainte de a muri, zicea : Nepoate, there is no replacement for displacement...

UNLORD 25-07-10 16:43

4 Attachment(s)
2011 Audi A7. Sincer, fara sa fiu carcotas, designul exterior e destul de "subtire" ...

adrian78bmw 25-07-10 17:00

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 3541556)
2011 Audi A7. Sincer, fara sa fiu carcotas, designul exterior e destul de "subtire" ...

mai bine il postai la versusul Bmw&audi e un A5 sportback mai umflat dar ala macar arata mai bine si interiorul e un mare regres

bluey 25-07-10 17:56

Asta e un fel de rival al lui 5 gt???
Pai... e chiar fat-frumos pe langa ssang yong-ul ala :D Fara sa fiu carcotas asta :)
Mai bine nu il scot.Clientela pentru masini urate are de unde alege si fara sa apara alta "chestie" pe strazi.

UNLORD 25-07-10 20:13

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 3541710)
Asta e un fel de rival al lui 5 gt???
Pai... e chiar fat-frumos pe langa ssang yong-ul ala :D Fara sa fiu carcotas asta :)
Mai bine nu il scot.Clientela pentru masini urate are de unde alege si fara sa apara alta "chestie" pe strazi.

Ca sa iti dau apa la moara,seria 5 Gt este uratzel dar nu mai urat decat Audi A2 :D ! in plus, A7-le nu e concurentul seriei 5 GT, ci a seriei 6 GT:

http://images.thecarconnection.com/m...00310962_m.jpg
http://images.thecarconnection.com/m...00310955_m.jpg
http://images.thecarconnection.com/m...00310960_m.jpg

dolb 25-07-10 21:00

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 3541980)
Ca sa iti dau apa la moara,seria 5 Gt este uratzel dar nu mai urat decat Audi A2 :D ! in plus, A7-le nu e concurentul seriei 5 GT, ci a seriei 6 GT:

Daca e asa, inseamna ca e 1-0 pentru BMW.
Designul la A7 e oribil, e un fel de panamera cu audi badge si oleaca restilizat.

aleks 26-07-10 01:00

Apreciez inovaţiile, dragostea de maşini şi dorinţa de a crea noi clase pentru a ne servi plăcerea de a conduce ( a se citi disperarea de a mai scoate nişte cash din buzunarele cumpărătorilor, cu orice preţ) dar noul trend cu maşini foarte urāte, sub formă de struţocămile gen X6, Panamere sau diverse GT-uri umflate pe spate ca şi cum ar suferi de probleme la coloană efectiv mă face să-mi doresc industria auto a anilor 80-90: break-uri, berline, compacte, supersportive, jeep-uri şi motociclete.
Alegeai ce-ti plăcea, ce-ţi permitea bugetul şi aici se concentra toată bătălia pentru dezvoltare şi inovaţie, nu īn diverşi Quasimodo schilodiţi de designeri gay demenţi.

a3ds 26-07-10 04:11

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3542545)
Apreciez inovaţiile, dragostea de maşini şi dorinţa de a crea noi clase pentru a ne servi plăcerea de a conduce ( a se citi disperarea de a mai scoate nişte cash din buzunarele cumpărătorilor, cu orice preţ) dar noul trend cu maşini foarte urāte, sub formă de struţocămile gen X6, Panamere sau diverse GT-uri umflate pe spate ca şi cum ar suferi de probleme la coloană efectiv mă face să-mi doresc industria auto a anilor 80-90: break-uri, berline, compacte, supersportive, jeep-uri şi motociclete.
Alegeai ce-ti plăcea, ce-ţi permitea bugetul şi aici se concentra toată bătălia pentru dezvoltare şi inovaţie, nu īn diverşi Quasimodo schilodiţi de designeri gay demenţi.

+1, de acord la BMW si Audi, cu exceptia Mercedes. Fac masini frumoase si au facut, nu am ce sa le reprosez, chiar ai ce sa iti iei de la Mercedes din orice clasa, nu au scos mizerii sau masini de bulani/complexati.

bluey 26-07-10 09:43

R-klasse ti s-a parut prince charming??? :)

a3ds 26-07-10 10:42

Nici nu stiam ca exista pana acum, nu am vazut pe strada asa ceva.

aleks 26-07-10 10:48

Exact la el mă gāndeam, este unul parcat aici pe lāngă mine şi-l văd zilnic, nu reuşesc să īnţeleg motivaţia celui care a dat atāţia bani pe el...

a3ds 26-07-10 10:57

Am vazut ca este un esec comercial pentru Benz, nu mi se pare groaznic de urat, este urat pentru un Mercedes asta este adevarat. Probabil o sa renunte la el, inteleg ca a fost creat pentru piata nord americana mai degraba decat pentru europa.

a3ds 26-07-10 11:01

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3543080)
Exact la el mă gāndeam, este unul parcat aici pe lāngă mine şi-l văd zilnic, nu reuşesc să īnţeleg motivaţia celui care a dat atāţia bani pe el...

I-o fi placut :) Sunt oameni care dau bani pe Fiat Multipla :))

UNLORD 26-07-10 18:16

Quote:

Originally Posted by a3ds (Post 3542620)
+1, de acord la BMW si Audi, cu exceptia Mercedes. Fac masini frumoase si au facut, nu am ce sa le reprosez, chiar ai ce sa iti iei de la Mercedes din orice clasa, nu au scos mizerii sau masini de bulani/complexati.

Ti-ai lua A/B klasse ? Mie nu mi se par premium masinile alea si demne de numele Mercedes. Te-as mai fi intrebat si de CLC - concurentul cu tractiune spate al Seriei 1 (ce mostenea interiorul vechii clase C - inca un lucru nu f. premium in opinia mea) dar Merc l-au retras deja, datorita vanzarilor dezastruoase.

a3ds 26-07-10 18:21

A klasse este ok,nu este urata, nici ciudata, nici inutila. B klasse este cam acelasi lucru. am mers in Germania cu asa ceva, daca ar trebui sa imi cumpar o masina de oras de clasa ei cu fwd probabil ar fi o optiune, imho este mult mai aratoasa decat seria 1 de la bmw sau decat audi a2.

_anaconda_ 26-07-10 18:57

Decat Audi A2 cu siguranta dar A2 in niciun caz nu este in clasa cu Seria 1 sau B Klasse, acolo se vorbeste de A3 si imo arata mai bine ca amandoua.

vacaroz 26-07-10 20:12

r class-ul mi se pare o masina frumoasa. a si b class nu pot spune ca mai bine nu se fabricau.conceptia a class-ului cred ca este una destul de buna. o masina mica, de oras dar incapatoare pt dimensiunile ei. fac pariu ca daca era coupe toti eram inebuniti dupa ea.b class-ul e in aceeasi categorie cu zamfira parca? zamfira toti o vad ca o masina utila, si b-ul e lafel. cu un plus la design din punctul meu de vedere.cred ca sunt destui care dau pretul de premium pentru cele mai sus enumerate chiar daca sunt cutii de chibrituri si noua nu ne plac. sincer ca lansarea R-ului ma asteptam sa aiba succes, chiar am ramas uimit afland ca a fost un esec. stiu ca am citit odata despre r class ca exista si o varianta amg care fusese retrasa pentru ca nu aveau comenzi.
irimia, promotorul de la local kombat avea un r class chiar decand aparuse.acum nuj daca mai are tot aceeasi masina

bluey 26-07-10 20:29

Rodius wannabe :))
Frumooos!

UNLORD 26-07-10 22:13

Daca tot vorbeam despre testul comparativ Car and Driver (nu e inca disponibil pe site) un mic scan din revista (eu stiu castigatorul, nu aveam niciun dubiu :) dar astept publicarea pe site ):

___________________Audi RS5____________ BMW M3!__________CTS-V________________

http://www.bimmerpost.com/forums/att...5&d=1280029322

GTR 28-07-10 09:04

............................
https://www.youtube.com/watch?v=eJ_RT...layer_embedded

UNLORD 28-07-10 11:14

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 3547699)

Testul Comparativ + Masuratori

"But when it comes to performance, passion, and pure driver appeal, the BMW M3 is still the benchmark."

L!V!U 31-07-10 00:39

imi place foarte mult bmw nu mai zic de M este bijuterie pe 4 roti (de aceea am si votato)dar insa ceva nu se compara cu AMG acel sunet acea putere greu de explicat,foarte frumos si look-ul,cat despre rs nu am nimic cu acea masina dar vorba la toti este lipsita de personalitate este o masina neutra plus ca nu prea are ce cauta langa aceste masini.

aleks 31-07-10 01:08

Quote:

Originally Posted by L!V!U (Post 3554226)
imi place foarte mult bmw nu mai zic de M este bijuterie pe 4 roti (de aceea am si votato)dar insa ceva nu se compara cu AMG acel sunet acea putere greu de explicat,foarte frumos si look-ul,cat despre rs nu am nimic cu acea masina dar vorba la toti este lipsita de personalitate este o masina neutra plus ca nu prea are ce cauta langa aceste masini.

Cum poţi face un post gol īn 6 rānduri pline...

UNLORD 17-08-10 19:01

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/zSoa7qAq9N8&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=en_ US&feature=player_detailpage&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/zSoa7qAq9N8&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=en_ US&feature=player_detailpage&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object>

a3ds 18-08-10 02:18

110 mii de euro m3? Doamne, ar fi fost interesant de comparat si cu Nissan GTR, benchmark-ul...Audi nu prea au replica la BMW dar orezarii da.

ELODIA GHINESCU 18-08-10 08:30

adica indrazneste cineva sa aprecieze ca m3 ar sta oarecum alaturi de nissan gt-r ?
din ce punct de vedere? doar ca au 4 roti si motorul sub capota fata?

la drept vorbind, din ce se produce sa s-a produs pana acum cateva luni si exista echivalent atat la bmw si audi, doar m3 scoate capul un pic mai sus. in primul rand, inca se asteapta momentul in care bmw sa produca un supercar pt ca , pana si brandurile non premium aproape toate au asa ceva in dotare.
ce-s cu comentariile tale? de unde-s inspirate.

a3ds 18-08-10 08:36

Pai am judecat numai din prisma pretului, cum sa ceri 110 000 pe un M3...Cam neinspirata comparatia ce-i drept si cam offtopic.

UNLORD 18-08-10 10:10

Quote:

Originally Posted by a3ds (Post 3592783)
Pai am judecat numai din prisma pretului, cum sa ceri 110 000 pe un M3...Cam neinspirata comparatia ce-i drept si cam offtopic.

Optionalele ridica pretul nejustificat ... dar asta e politica marcilor premium germane pt cei ce vor sa se "Individual"-izeze ... Eu personal m-as lipsi de f. multe optionale inutile de zeci de mii de euro, daca ar fi sa dau banii pe un M3. Oricum e cea mai ieftina masina dintre Audi RS5, C63, etc. Uite si un articol mai vechi al unui test comparativ (nu neaparat din punct de vedere al performantei pure) intre 2008 BMW M3 vs. 2009 Nissan GT-R vs. 2008 Porsche 911 Turbo. Si daca tot avem si AMG in acest topic, un test comparativ facut de AMS (si cu participarea BMW-ului Alpina B3):
http://i34.tinypic.com/2vnm3v9.jpg

http://i35.tinypic.com/9l90eo.jpg
http://i35.tinypic.com/1zgxh7t.jpg

a3ds 18-08-10 10:34

Mersi pentru articol, mi-a placut, foarte interesant.

UNLORD 22-08-10 19:41

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 3544678)
Daca tot vorbeam despre testul comparativ Car and Driver (nu e inca disponibil pe site) un mic scan din revista (eu stiu castigatorul, nu aveam niciun dubiu :) dar astept publicarea pe site ):

___________________Audi RS5____________ BMW M3!__________CTS-V________________

http://www.bimmerpost.com/forums/att...5&d=1280029322

Tot articolul publicat pe siteul Car and Driver.

dolb 22-08-10 20:34

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 3602529)
Tot articolul publicat pe siteul Car and Driver.

eu stiu ca tu esti REISAR si la tine numai 0-100 conteaza..ce dracu:lol: ia uita-te tu ce cauciucuri se folosesc pe masinile alea. Iar la 1/4 mile , bimmerul e cu 0.1 secunde mai rapid, IRELEVANT, prea putin ca sa fie luat in calcul.
Oricum dintre cele 3 votul meu ar merge la CTS, pt ca spre deosebire de celelalte, asta chiar e masina.

golf3diesel 22-08-10 21:05

De ce CTSul e mai "masina" decat "marci" consacrate de mult timp cum sunt AMG M si RS??

off: ELODIA e printre noi fratilor vine apocalipsa :D (scuze n-am putut sa ma abtin :)))

dolb 22-08-10 21:07

Quote:

Originally Posted by golf3diesel (Post 3602721)
De ce CTSul e mai "masina" decat "marci" consacrate de mult timp cum sunt AMG M si RS??

off: ELODIA e printre noi fratilor vine apocalipsa :D (scuze n-am putut sa ma abtin :)))

am zis eu ceva de AMG?
Si cand zici consacrate la ce te referi? Consacrate la fiabilitate jalnica?

ionut_cluj 22-08-10 21:08

Quote:

Originally Posted by golf3diesel (Post 3602721)

Pai si-astia bat pasu' pe loc de 30 de ani, de o marca pana recent destinata exclusiv pensionarilor reuseste sa faca o masina cel putin la fel de buna ca toate 3?

Giully4u 22-08-10 23:36

O masina care are nevoie de peste 100cp in plus ca sa aiba aproape aceleasi performante ca bmw sau audi.

Bogdan_mb 23-08-10 00:35

Quote:

Originally Posted by Giully4u (Post 3603064)
O masina care are nevoie de peste 100cp in plus ca sa aiba aproape aceleasi performante ca bmw sau audi.

Ok, si ce daca are 100 cp in plus si costa mult mai putin ca si celelalte doua ? Asta inseamna ca e mai putin buna ? Conteaza performanta overall pe care o primesti la banii pe care ii dai.

Mor cand vad astfel de posturi. , NUMAI CAIII CONTEAZA. :rolleyes2

ontopic : ar fi ok CTS-ul daca nu ar fi aratat ca un sifonier la orizontala, pana atunci la c63 amg cu PPP + diferential blocabil.

Giully4u 23-08-10 00:55

Nu conteaza sa fie cat mai multi cai, conteaza sa ii foloseasca bine pe toti ;)

dolb 23-08-10 00:57

Quote:

Originally Posted by Bogdan_mb (Post 3603159)
Ok, si ce daca are 100 cp in plus si costa mult mai putin ca si celelalte doua ? Asta inseamna ca e mai putin buna ? Conteaza performanta overall pe care o primesti la banii pe care ii dai.

Mor cand vad astfel de posturi. , NUMAI CAIII CONTEAZA. :rolleyes2

ontopic : ar fi ok CTS-ul daca nu ar fi aratat ca un sifonier la orizontala, pana atunci la c63 amg cu PPP + diferential blocabil.

da omule! unii vor motoare chinuite de 1.2 cu 250 de cp decat motoare relaxate de 5000cmc cu 350 cp ca nah, ifosele bat logica ! Nu conteaza ca toate 3 sunt sedan sau ca CTS e mai ieftin ( dar si foarte calitativ ), conteaza doar ca celelalte doua au mai putini cai, ai dracu cai.

a3ds 23-08-10 01:14

CTS ala e offtopic.

Giully4u 23-08-10 01:20

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 3603189)
da omule! unii vor motoare chinuite de 1.2 cu 250 de cp decat motoare relaxate de 5000cmc cu 350 cp ca nah, ifosele bat logica ! Nu conteaza ca toate 3 sunt sedan sau ca CTS e mai ieftin ( dar si foarte calitativ ), conteaza doar ca celelalte doua au mai putini cai, ai dracu cai.

Din exprimarea ta, ifose ai tu.

Nu era vorba de cilindree, e vorba ca cts`ul are nevoie de o herghelie in + ca sa aiba performante asemanatoare cu celelalte doua. Wow, ce performanta!

All times are GMT +2. The time now is 22:22.

- Copyright 2026 4Tuning