![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Multumesc pentru raspunsuri. O sa incerc cu un alt debimetru de aer. Uneori ma opresc la semafor si imi oscileaza relantiul 2-3 sec si isi revine... la schimbari usoare de viteza uneri imi merge pana la 500/ture relantiul iar 2-3 sec si revine.
Debimetrul se poate curata? sau trebuie schimbat? de murit nu moare deloc. (decat priam cheie dim) Multumesc. |
am si eu nevoie de cineva priceput sa-mi faca o diagnoza la pisicuta. Am eroare de ABS deja de f mult timp, am crezut ca e de la senzori, i-am schimbat pe cei de pe spate. Degeaba. Are cineva timp si pt mine sa-mi poata spune exact ce anume are ca deja am obosit!
lateredit: este vorba de un coupe fabricatie 07. 1992 |
Deci la mine in judet nu gasesc nicaieri sa schimb alarma auto de la masina . Nu am gasit modelul care il am pe masina , ca e unul vechi si nu se mai fabrica , bun am inteles , am zis cumpar alt model si il pun , problema e ca nimeni din judet nu stie sa schimbe alarma , Am fost la reprezentanta Dacia au spus ca ce au ei acolo nu se potriveste , am zis ca aduc eu alarma de acasa , baietii au zis ca nu se baga ca e complicat , am fost si la Ford la fel , singura varianta ramane sa ma duc la Bucuresti ... E chiar asa de complicat sa schimbi o alarma la un bmw ?
|
problema,cand vreau sa deschid portbagajul si apas"butonul"(butucul),automat mi se inchid usile(intra centralizarea),portbagajul nu se deschide.
Maneta de la stergatoarele de partbriz nu mai merge deloc cand vreau sa dau cu apa.Exista ceva siguranta...sau la ce sa ma uit? |
si eu am o bucurie :D am dat intro gropita aseara :(( si cand dau brusc de volan scurt de tot se aude in stanga o pocnitura :)....adica cand dau stanga dreapta scurt de tot se aude un troc troc :( si nus ce e :(?
|
Quote:
cine ma poate ajuta cu o chestie legata de arcuri? respectiv : alalteri am fost sa-mi pun rotile de vara si am observat un arc rupt pe spate trebuind sa schimb arcurile am gasit la un prieten niste arcuri care la inaltime sunt egale cu ale mele,dar ale mele au doua dungi albastre pe fiecare arc (eu 318is coupe) iar celelalte sunt cu 2 dungi verzi (un 320 in 4 usi) logic...singura diferenta intre ele ar trebui sa fie de duritate are cineva idee despre codurile de culori si care-i diferenta intre ele? |
Quote:
|
ca o parere a mea,sincer,cred ca ar trebui sa iti pui arcuri identice cu ale tale,pt ca dak sunt mai dure,iti da in articulatii si automat ti le uzeaza mai repede.repet,e o parere.
|
O sa postez si eu ceva ce am gasit pe un forum de afara, in legatura cu o problema comuna a motorului M52.
Daca auziti in timpul functionarii motorului un straniu sunet de "tic-tac" care este cam greu de localizat, solutia este cat se poate de simpla. 1. Localizati aceasta imbinare http://jackassofalltrades.com/ticker...11-002-072.jpg Aceasta este sursa ticaitului. 2. Izolati aceasta "valva" cu material cauciucat, asa cum se poate observa in poza urmatoare: http://jackassofalltrades.com/ticker...11-003-072.jpg Piesa pe care trebuie sa o modificati va arata asa: http://jackassofalltrades.com/ticker...11-001-072.jpg 3. Problem solved! Sursa: JackassOfAllTrades.com |
a schimbat cineva de pe aici volanta si discul de ambreiaj la un 325tds?
cat va costat ? |
interesanta faza cu consumu ..asa e ...k au scumpit astia ai dreaacu benzina ...vor sa ajunga la 5 lei ..prapaditii..
|
Quote:
|
Quote:
|
hai sa nu lasam topicul sa alunece. uppp!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Atasez poza . |
pai tot in manual am gasit-o si eu. l-am postat tot pe aici nu mai stiu pag.
|
care imi spune si mie cum se schimba becul de la scrumiera ? am tras de plasticul ala de deaspra becului dar nu am reusit sa il scot !
|
La e36 ? Suportul scrumierei are 2 holsuruburi negre din plastic. Le desfaci pe alea si scoti suportul. Il intorci si vezi ca suportul becului e infipt acolo. N`ai cum sa nu-l vezi pt ca are 2 fire in c u r. Succes
|
4 Attachment(s)
salutare , in usa din dr fata am gasit 3 mufe lasate libere si habar nu am de la ce sunt ,daca stie cineva in rog sa ne spuna :D masina nu are geam electric doar inchidere centraalizata
|
pai e preechipata cred. O mufa e pt geamuri, una pt oglizi, si una e probabil de la boxe
|
scuze, am uitat sa spun are si oglinzi electrice
|
O mica intrebare. Vreau sa ii dau ulei la matza si am primit 4 liti de castrol si nu is sigur daca e "in regula" , adica valabil. Nu are nici un termen de valabilitate pe el doar pe spate scrie ceva. (poza) Pot sa il bag linistit sau mai bine fac cartofi pai pe el.
https://img256.imageshack.us/img256/6...ge026ck.th.jpg as avea nevoie de cateva sfaturi. multumesc. |
intrebare intrebatoare , legata de difuzoare e36
pe fata am inteles ca sunt de 13cm ....... pe spate de cat sunt ? 6x9 cumva? |
1 Attachment(s)
Pe spate sunt de 10 cm. Au incinta si nu prea poti sa pui difuzoare normale. Exista adaptoare pentru 6x9. Eu asa am pus la mine, cu adaptor.
|
Quote:
|
Pai la capitolul audio in afara de adaptoare am mai luat niste boxe JVC 6x9 pt spate, in fata la picioare am MNC sunset de 13, iar in usi, mediile originale fiind stricate, am facut un sistem de prindere si le-am schimbat cu 2 blaupunkt de 10 si cam atat. Buget redus rau de tot :D.
HU n-am cine stie ce, un cas philips cu cd changer. Dat fiind faptu ca e criza se aude excelent. :D Dar fata de stock pe acelasi HU diferenta e mare, mai ales frecventele joase. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Sper sa nu fie considerata reclama. Am gasit Aici de 6x9 si de 13
|
Quote:
sunt sigur ca mai sunt sin alte parti :-?? |
Quote:
|
Quote:
|
Vreau sa schimb si eu filtru de polen , dar nu stiu unde este :) . Am dat torpedoul jos si , pe urma cum dau de el ? Imi poate explica si mie cineva ? este un Bmw e36 , 318 i , din 07.1993 .
|
are clima? daca da, e in spatele tropedoului, in stanga. sunt 2 suruburi in fantele de areisire (uita-te cu o lanterna), mai sunt inca 4 pe care le vezi cand deschizi tropedoul. Le scoti pe astea 6 si iese cu totul. Daca nu ai cilma atunci sunt in spatele grilei de la stergatoare de o parte si alta a motorului aerotermei. (mi se pare ca si daca ai clima sunt si aceste filtre, pe langa cel de deupa tropedou. bafta!
later edit: acum am vazut ca ai dat deja jos tropedoul. este in stanga, uita-te cu o lanterna. ii vezi doar o bucata, si nu va iesi intreg de acolo:D |
M am uitat in stanga torpedoului , dar nu il vad , vad doar parti din bord .....
|
pai daca nu ai a/c, atunci nu ai niciun filtru in spatele tropedoului.
ai doua filtre conice (sau unul) intr-o parte si alata a motorului aerotermei. http://www.sqbimmer.com/dump/e36_blo...r_motor_07.jpg vezi aici DIY http://www.sqbimmer.com/dump/e36_blower_motor/ cum sa ajungi la ele. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning